Νέα σειρά, εξαιρετικά παρθένα Ελαιόλαδα: Όσα προσφέρει η φύση σε ένα μπουκάλι Άλτις

To Άλτις μας φέρνει πιο κοντά στη φύση και τους πολύτιμους καρπούς της, υπογράφοντας δύο νέα Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα: το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό και το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Χανιά Κρήτης.

Νέα σειρά, εξαιρετικά παρθένα Ελαιόλαδα: Όσα προσφέρει η φύση σε ένα μπουκάλι Άλτις

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό, με πλούσια, γεμάτη αρώματα γεύση από τις καλύτερες σοδειές της ελληνικής γης.

--------------------------------------68790

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Χανιά Κρήτης από εκλεκτές σοδειές της περιοχής. Πρόκειται για ένα Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης.

---------------------------------------------0890789

Για το ελαιόλαδο Άλτις Χανιά Κρήτης θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε μέσα από την ιστοσελίδα www.altis.com.gr στα χωριά όπου παράγεται το λάδι αλλά και να γνωρίσετε κάποιους από τους παραγωγούς που προσφέρουν την εκλεκτή σοδειά τους για να φτιαχτεί αυτό το τόσο ξεχωριστό λάδι.

Έτσι, με μια ακόμη γευστική καινοτομία, το Άλτις, μας μυεί στα μυστικά του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου και, ταυτόχρονα, μας γνωρίζει τους ανθρώπους πίσω από τη γεύση του, τιμώντας τον κόπο που καταβάλουν για να το απολαμβάνουμε στο πιάτο μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved