Απίστευτο! Μαμά 64 ετών είναι έγκυος σε τετράδυμα! (εικόνα)

Όσο περνάνε τα χρόνια, ακούμε όλο και περισσότερο για τα θαύματα της επιστήμης στο θέμα της γονιμοποίησης. Το περιστατικό αυτή της μαμάς όμως, είναι πραγματικά απίστευτο!

Απίστευτο! Μαμά 64 ετών είναι έγκυος σε τετράδυμα! (εικόνα)

Η Άνεγκρετ Ράουνινγκ είναι 64 ετών και ετοιμάζεται να γίνει για 14η φορά μητέρα! Η καθηγήτρια αγγλικής και ρωσικής γλώσσας, είναι έγκυος σε τετράδυμα και σε λίγους μήνες θα είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα μαμά τετράδυμων!

Η γυναίκα που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία έχει ακόμα 13 παιδιά από πέντε διαφορετικούς άντρες τα οποία είναι ηλικία 10 έως 44! Πριν περίπου ένα χρόνο, η μικρότερη κόρη της Άνεγκρετ, Λέιλα, της εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελα ακόμα ένα αδερφάκι που να είναι πιο κοντά στην ηλικία της. Η 65χρονη γυναίκα, δεν πτοήθηκε από την ηλικία της, ούτε από τον ήδη εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό των παιδιών της και αποφάσισε να κάνει το χατίρι στην μικρή Λέιλα.

Αμέσως ξεκίνησε τις προσπάθειες με τεχνητή γονιμοποίηση, χρησιμοποιώντας ξένα σπερματοζωάρια και ωάρια και λίγους μήνες μετά ο γιατρός της, της ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και μάλιστα σε τετράδυμα.

«Σίγουρα ήταν ένα σοκ για εμένα! Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός ήθελα λίγο χρόνο να σκεφτώ. Δε φοβάμαι,απλά πρέπει να παραμείνω υγιής και σε καλή φυσική κατάσταση! Όσον αφορά την οργάνωση, μετά από τόσα παιδιά το έχω!»

1etwn64

Αυτή τη στιγμή η 64χρονη μέλλουσα μαμά βρίσκεται στην 22 εβδομάδα εγκυμοσύνης της και όπως επιβεβαιώνει και ο γιατρός της, όλα πηγαίνουν καλά. Αυτό το καλοκαίρι η Άνεγκρετ σκεφτόταν να πάρει σύνταξη από το σχολείο στο οποίο δουλεύει, αντί αυτής όμως μάλλον θα πάρει άδεια μητρότητας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved