Κέιτι Χολμς: Δε φαντάζεστε πως ντύθηκαν με την κόρη της! (εικόνα)

Η Κέιτι Χολμς το τελευταίο διάστημα ανεβάζει όλο και περισσότερες φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram και η αλήθεια είναι ότι είναι απολαυστικές!

Κέιτι Χολμς: Δε φαντάζεστε πως ντύθηκαν με την κόρη της! (εικόνα)

Η διάσημη ηθοποιός έχει αδυναμία στη μικρή Σούρι και όταν δε γυρίζει κάποια ταινία ή δεν είναι απασχολημένη κυκλοφορώντας τη δική της σειρά ρούχων, περνάει τον περισσότερο χρόνο μαζί της. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και τόσο οι φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όσο και αυτές που τραβάνε οι παπαράτσι, το αποδεικνύουν!

Οι δυο τους πρόσφατα μετακόμισαν σε ένα καινούριο σπίτι και έκαναν μία καινούρια αρχή. Η Σούρι έχει πια μεγαλώσει και εκτός από το ότι είναι ένα από τα πιο διάσημα παιδιά του πλανήτη, είναι και πολύ όμορφη! Συνδυάζει χαρακτηριστικά του Τόμ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς και σε κάθε νέα φωτογραφία που δημοσιεύεται, είναι και πιο εντυπωσιακή!

Πριν δύο μέρες η γλυκιά ηθοποιός ανέβασε στο Ιnstagram μία φωτογραφία με την κόρη της διαφορετική από όλες τις άλλες! Τυλιγμένες με ροζ πουπουλένια κασκόλ, φορώντας τεράστια πορτοκαλί γυαλιά και πολύχρωμα δαχτυλίδια, πραγματικά μας ξάφνιασαν!

1katieholmes
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved