Ποιο αεροδρόμιο διακρίθηκε ως το πρώτο... πεντάστερο της Ευρώπης

Το αεροδρόμιο της Βαυαρίας/ Μονάχου έγινε το πρώτο πεντάστερο αεροδρόμιο της Ευρώπης και το πέμπτο στον κόσμο, μετά τα Ασιατικά αεροδρόμια Σιγκαπούρης, Σεούλ, Χονγκ Κονγκ και Τόκιο.

Ποιο αεροδρόμιο διακρίθηκε ως το πρώτο... πεντάστερο της Ευρώπης

Ο περιζήτητος τίτλος που θεωρείται το Όσκαρ της βιομηχανίας των αερομεταφορών, δόθηκε από το Ιστιντούτο Skytrax του Λονδίνου.

Οι ελεγκτές του ανεξάρτητου οργανισμού ξόδεψαν μήνες εξετάζοντας κάθε πλευρά του κόμβου της Βαυαρίας.

Τα αεροδρόμιο ξεκίνησε να λανσάρει ποιοτικές υπηρεσίες το 2013, στην προσπάθειά του να αναπτύξει και να βελτιώσει τις επιδόσεις του στις κατηγορίες «Άνεσης στην πρώτη θέση», «Εύρους υπηρεσιών και υποδομών», «Ικανοποιητικών διαδικασιών», «Ευκολίας μετεπιβίβασης» και «Εξαιρετικής φιλικότητας».

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του αεροδρομίου του Μονάχου, Δρ. Michael Kerkloh, ο νέος τίτλος είναι απόδειξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει το αεροδρόμιο, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο προσωπικό του.

Για να αποκομίσει τον τίτλο 5 αστέρων, ένα αεροδρόμιο πρέπει να παρουσιάσει άψογη ποιοτική εμπειρία σε όλη την αλυσίδα ταξιδίου. Τα κριτήρια ποικίλουν από την καθαρή σήμανση και την πλοήγηση έως τις ποιοτικές υπηρεσίες, το shopping, τα γεύματα, την καθαριότητα και τη μοντέρνα σχεδίαση.

Διαβάστε περισσότερα στο aboutickets.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved