Ράνια Θρασκία - Κατερίνα Καραβάτου: Έβαψαν τα πασχαλινά αυγά τους και μας τα δείχνουν! (εικόνες)

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και ένα από τα αγαπημένα έθιμα όλων, είναι το βάψιμο των κόκκινων αυγών! Η Κατερίνα Καραβάτου και η Ράνια Θρασκιά πάντως τα έβαψαν τα δικά τους και όλο περηφάνια μας τα δείχνουν!

Ράνια Θρασκία - Κατερίνα Καραβάτου: Έβαψαν τα πασχαλινά αυγά τους και μας τα δείχνουν! (εικόνες)

Η Μεγάλη εβδομάδα είναι γεμάτη όμορφες οικογενειακές στιγμές και γιορτινό κλίμα και διάθεση! Ετοιμάζουμε τα πασχαλινά κουλούρια, βάφουμε τα κόκκινα αυγά και βρισκόμαστε με αγαπημένα μας πρόσωπα! Οι σελέμπριτις φυσικά δεν αποτελούν εξαίρεση και μας το δείχνουν με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Instagram!

Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, πλησιάζοντας σιγά σιγά στο βράδυ της Ανάστασης, έχουμε ίσως το πιο συνηθισμένο και αγαπημένο έθιμο του Πάσχα. Το βάψιμο των αυγών! Η Ράνια Θρασκιά και η Κατερίνα Καραβάτου έβαψαν τα αυγουλάκια τους και με περηφάνια μας τα δείχνουν στο Instagram!

Η Ράνια θρασκιά προτίμησε τον παραδοσιακό τρόπο, προσθέτοντας τη δική της πινελιά με μερικά παιχνιδιάρικα αυτοκόλλητα!

1thrask

H Κατερίνα Καραβάτου έπαιξε με τα χρώματα και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε παρακάτω! Μάλιστα, πριν τη φωτογραφία με πασχαλινά αυγά της, ανέβασε ακόμα μία, όπου από τη μία εκείνη έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες και από την άλλη ο Κρατερός Κατσούλης και μερικοί φίλοι του ζευγαριού παίζουν τάβλι!

1karav1
1karav2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved