Πάσχα στο Kidom με τον Ουπς από την ταινία «Επιτέλους φτάσαμε σπίτι»!

Το Kidom στο Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά, υποδέχεται αυτό το Πάσχα έναν ... εξωγήινο, τον Ουπς!

Πάσχα στο Kidom με τον Ουπς από την ταινία «Επιτέλους φτάσαμε σπίτι»!

Ο Ουπς, ο αξιαγάπητος μωβ εξωγήινος από την ταινία «Επιτέλους φτάσαμε σπίτι», που προβάλλεται στους κινηματογράφους, στις περιπέτειές του στη γη συναντά και αναπτύσσει μία απίθανη φιλία με ένα ατρόμητο κορίτσι, την Τιπ. Είναι ένας γλυκός ήρωας, που μας μαθαίνει ότι να είσαι διαφορετικός και να κάνεις λάθη είναι φυσικό κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης και ότι μπορείς να κάνεις φιλίες με διαφορετικά από σένα άτομα.

-----------------------78

Ο Ουπς θα βρίσκεται στο Kidom για να φωτογραφηθεί με τα παιδιά και να κληρώσει απίθανα αναμνηστικά δώρα από την Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου μέχρι την Κυριακή του Θωμά 19 Απριλίου!

-----------------------------Kidom 3

Εκτός από τον Ουπς στο Kidom θα σας περιμένουν ακόμα οι Κουνελίτσες – μασκώτ και βέβαια όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών: Ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom, Coco Fouskes, με τα νέα, τεράστια φουσκωτά και φανταστικά νέα παιχνίδια, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, ο πιο ψηλός πύργος Youpi Tower, βαρκάκια Bloom – Bloom και πολλά- πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς ... μόνο για παιδιά!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων επισκεφτείτε τα:
www.allou.gr & www.facebook.com/Kidom

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved