Οι 5 λόγοι που κάνουν τη νονά μοναδική!

Η νονά είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μας. Ήδη από την παιδική μας ηλικία, την έχουμε συνδυάσει με όμορφες στιγμές, γιορτές και δώρα. Ο ρόλος της νονάς είναι μοναδικός και οι παρακάτω λόγοι το αποδεικνύουν!

Οι 5 λόγοι που κάνουν τη νονά μοναδική!

Το Πάσχα είναι η γιορτή που η νονά έχει την τιμητική της! Τα παιδιά περιμένουν πως και πως τα δώρα και τις λαμπάδες και φυσικά είναι μία περίοδος που και η νονά από την πλευρά της πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα! Η νονά όμως είναι ένα σημαντικό πρόσωπο για τον κάθε έναν και η σχέση αυτή είναι μία σχέση που κρατάει μία ολόκληρη ζωή. Ο λόγος;

1. Η νονά είναι μία και μοναδική!
Είναι μία, δεν αλλάζει και είναι η πνευματική σας μητέρα! Η σχέση της νονάς με το βαφτιστήρι της κρατάει μία ζωή και έχουν ένα δέσιμο μοναδικό.

2. Είναι ένα από τα άτομα που σας ξέρουν από όταν γεννηθήκατε
Πολύ πιθανόν οι γονείς σας να είχαν αποφασίσει ποιος θα σας βαφτίσει πριν καν ακόμα γεννηθείτε! Η νονά σας είναι από τα λίγα άτομα που δεν είναι συγγενείς σας και σας ξέρει κυριολεκτικά όλη σας τη ζωή!

3. Είναι δίπλα σας όλες τις σημαντικές σας στιγμές
Στα γενέθλια, στις σχολικές γιορτές, στις ορκωμοσίες και σε κάθε άλλη σημαντική στιγμή της ζωής σας, η νονά σας ήταν εκεί και σας έδειχνε την αγάπη της!

4. Είναι από τους πιο στενούς φίλους των γονιών σας
Κατά πάσα πιθανότητα η φιλία της νονάς σας με τους γονείς σας κρατάει πολλά χρόνια και μόνο για αυτό είναι από τα άτομα που αξίζουν την εκτίμησή σας!

5. Την έχετε συνδέσει με τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις!
Δώρα, γιορτές, κεράσματα, βόλτες είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που σας έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεστε τη νονά σας! Και όχι άδικα!

Όσα χρόνια και αν περάσουν η νονά σας θα είναι ένα ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή σας! Αν και εσείς είστε νονά φροντίστε να δημιουργήσετε μία πολύ όμορφη σχέση με το βαφτιστήρι σας και τώρα που το Πάσχα έφτασε, μην ξεχαστείτε! Αγοράστε την πιο όμορφη λαμπάδα και το δώρο που επιθυμεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved