Prénatal «ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑΝΙ»

ΣΤΗΝ PRENATAL ΗΡΘΕ Η «ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑΝΙ»! ΚΕΡΔΙΣΕ 15% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ! Στην Prénatal θα βρείτε όλο τον κόσμο του ύπνου σε ακαταμάχητες τιμές έως 4 Απριλίου!

Prénatal «ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑΝΙ»

Σε όλα τα καταστήματα Prénatal ξεκινάει μια προσφορά για όλες τις μαμάδες που θέλουν να εξοπλίσουν το δωματιάκι του παιδιού τους με συμφέρουσες τιμές!
Σε όλα τα λίκνα, τα κρεβάτια, τις σιφινιέρες, τις ντουλάπες και τα προστατευτικά καλύμματα για στρώμα κερδίζεις 15%! Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε διαφορετικά στυλ και χρώματα, για να μεταμορφώσεις το δωμάτιο του μικρού σου σε έναν ονειρεμένο χώρο.

-----------------79

Επίσης, μόνο στα καταστήματα Αττικής, Χαλκίδας και Αλεξανδρούπολης, κάνοντας αγορές τουλάχιστον 49€, κερδίζεις 30% σε όλα τα σετ για κρεβάτι και λίκνο! Μια ευκαιρία για να διακοσμήσεις το δωμάτιο του παιδιού σου με όμορφα σεντονάκια, πάντες και κουβερτούλες, επιλέγοντας τα σχέδια που ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο και στις προτιμήσεις σας.
Μην χάσεις την ευκαιρία να μετατρέψεις τη νύχτα σας σε μια γιορτή προσφορών!

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους κατόχους της Prénatal Card ως τις 4 Απριλίου, την οποία μπορείτε να αποκτήσετε στα καταστήματα της αλυσίδας εντελώς δωρεάν και σας δίνει την δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικά προνόμια και υπηρεσίες.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site www.prenatal.gr
www.facebook.com/prenatalgreece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved