Οι 6 χρήσεις του baby oil που δε σας περνάνε από το μυαλό!

Το baby oil είναι ένα προϊόν που λίγο πολύ υπάρχει σε κάθε σπίτι, πόσο μάλλον σε ένα σπίτι με μωρό! Διαβάστε τις παρακάτω χρήσεις του και δοκιμάστε τις το συντομότερο δυνατόν!

Οι 6 χρήσεις του baby oil που δε σας περνάνε από το μυαλό!

Ενυδάτωση: Χρησιμοποιείστε το baby oil όχι μόνο για την ενυδάτωση του μωρού σας αλλά και για τη δική σας! Αντί για γαλάκτωμα σώματος μπορείτε να απλώσετε μικρή ποσότητα και θα δείτε ότι κάνει θαύματα, ιδιαίτερα στα σημεία που αντιμετωπίζετε προβλήματα ξηροδερμίας.

Ντεμακιγιάζ: Εάν σας έχει τελειώσει το γαλάκτωμα για το ντεμακιγιάζ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε baby oil για να καθαρίσετε το πρόσωπο σας. Αφαιρεί ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα με ένα πέρασμα και χωρίς να τρίψετε το πρόσωπό σας στα ευαίσθητα σημεία των ματιών.

Μανικιούρ-Πεντικιούρ: Ρίξτε μία σταγόνα σε κάθε δάχτυλο και οι παρανυχίδες και τα σκασμένα σημεία σε χέρια και πόδια είναι παρελθόν!

Ξύρισμα: Βάλτε δύο με τρεις σταγόνες και απλώστε στα πόδια σας. Το ξύρισμα γίνεται πιο εύκολο και γρήγορο και τα ατυχήματα ελαχιστοποιούνται σημαντικά!

Ενυδάτωση μαλλιών: Αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά, ταλαιπωρημένα και θαμπά μπορείτε να τα αναζωογονήσετε απλά βάζοντας λίγες σταγόνες baby oil σε βρεγμένα μαλλιά! Μόλις στεγνώσουν θα στρώνουν πιο εύκολα και δε θα φριζάρουν.

Extra λάμψη στο make up: Βάλτε με το δάχτυλό σας ελάχιστη ποσότητα στα ζυγωματικά, τα τόξα των φρυδιών σας και στο τόξο των χειλιών σας και θα λάμψετε στο λεπτό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved