Το καλύτερο αυτοκίνητο για μια μαμά είναι το Mercedes B-Class! Δείτε γιατί πρέπει να το επιλέξετε!

Κακά τα ψέματα, μια μαμά περνά την ημέρα, αρκετό χρόνο μέσα στο αυτοκίνητό της. Από το πρωί που ξεκινάει να πάει τα παιδιά στο σχολείο, να πάει στη δουλειά της, να επιστρέψει να πάρει τα παιδιά από το σχολείο, να τα πάει στις δραστηριότητες και για να καταλήξει αργά το απόγευμα ξανά στο σπίτι.

Το καλύτερο αυτοκίνητο για μια μαμά είναι το Mercedes B-Class! Δείτε γιατί πρέπει να το επιλέξετε!

Αν πάλι δεν προλαβαίνει να επιστρέψει στο σπίτι στο διάστημα που μεσολαβεί από την ώρα που τελειώνει το σχολείο το παιδί της μέχρι τη δραστηριότητά του, το αυτοκίνητο θα πρέπει να μεταλλαχτεί σε κουζίνα, καθώς το παιδί θα πρέπει να φάει κάτι και σε δωμάτιο, καθώς θα πρέπει να αλλάξει ρούχα (αν είναι απαραίτητο). Για αυτούς τους λόγους το αυτοκίνητο που πρέπει να έχει μια μαμά, πρέπει να είναι άνετο και ασφαλές.

Ο δραστήριος τρόπος ζωής απαιτεί ένα πλήρως ευέλικτο όχημα. Η B-Class είναι σαφώς ανοικτή σε κάθε πρόκληση - με χώρο αποσκευών που είναι ασυναγώνιστος σε αυτή την κατηγορία οχημάτων. Με όγκο φόρτωσης 488 λίτρων έχει αρκετό χώρο για να μεταφέρει άφθονο φορτίο που μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω με τη βοήθεια του προαιρετικού συστήματος EASY-VARIO-PLUS (έως και 1.547 λίτρα). Αλλά η B-Class προσφέρει ακόμη περισσότερα όσον αφορά την άνεση στο εσωτερικό.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το πρώτο σημαντικό ορόσημο ήταν στη δεκαετία 1950 με την ανάπτυξη του κελύφους ασφάλειας επιβατών που εφηύρε ο Béla Barényi. Σήμερα, αυτό είναι ένα από τα πολλά στοιχεία της Ολοκληρωμένης Φιλοσοφίας Ασφάλειας που φέρνουν τα οχήματα της Mercedes-Benz ακόμα πιο κοντά στο όραμά μας για οδήγηση χωρίς ατυχήματα.

Φάση 1: ασφαλής οδήγηση
Τα περισσότερα ατυχήματα ξεκινούν πολύ πριν τη σύγκρουση αυτή καθεαυτή: λόγω διάσπασης προσοχής, κακής ορατότητας ή ενός απρόβλεπτου κινδύνου. Για αυτό η φιλοσοφία ασφάλειας της Mercedes-Benz εφαρμόζει μια σειρά από μέτρα για να συμβάλλει στην καθημερινή οδήγηση χωρίς άγχος και να σας βοηθήσει να ελέγχετε κρίσιμες καταστάσεις.

Φάση 2: σε κρίσιμες καταστάσεις
Mercedes-Benz σημαίνει ασφάλεια. Για αυτό τα οχήματά μας υποστηρίζουν τους επιβάτες ακόμα και σε κρίσιμες καταστάσεις οδήγησης, έτσι ώστε κάθε ταξίδι να είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστερο.

Φάση 3: κατά τη διάρκεια ατυχήματος
Τα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz διαθέτουν μια σειρά από συστήματα ασφαλείας για την αποφυγή ατυχημάτων. Αν όμως συμβεί ατύχημα, ενεργοποιείται ένα πλήθος μέτρων ασφαλείας επιβατών.

Φάση 4: μετά από ένα ατύχημα.
Για τη μείωση των συνεπειών μετά από ένα ατύχημα και τη υποστήριξη του έργου των σωστικών συνεργείων, ενεργοποιείται ένα πλήθος διαφορετικών δράσεων, ανάλογα με τον τύπο και τη σοβαρότητα του ατυχήματος.
Η καλύτερη προστασία: ο κινητήρας μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτόματα και να σταματήσει η παροχή καυσίμου.

Εντυπωσιακός φωτισμός: τα εσωτερικά φώτα κινδύνου και έκτακτης ανάγκης μπορούν να ενεργοποιηθούν αυτόματα για να μειώσουν τον κίνδυνο των ατυχημάτων και διευκολύνουν τον εντοπισμό του αυτοκινήτου.

Κάνοντας τη διάσωση ευκολότερη: Ο μηχανισμός κλειδώματος θυρών μπορεί να απελευθερωθεί αυτόματα

Αν θέλετε να αποκτήσετε αυτό το αυτοκίνητο που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μιας οικογένειας και όχι μόνο, μπορείτε να δείτε εδώ και να μάθετε περισσότερα για τη νέα καμπάνια χρηματοδότησης «Welcome All Inclusive»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved