Μοναδικό:Έμαθαν τη νοηματική για να μη νιώθει διαφορετικός ο κωφός γείτονάς τους!(βίντεο)

Είναι ίσως από τις πιο αληθινές και πιο συγκινητικές διαφημίσεις που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Μπορεί να τους πήρε ένα μήνα για να καταφέρουν να κάνουν τον Μουχάρεμ ευτυχισμένο για μια μέρα αλλά τα κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μοναδικό:Έμαθαν τη νοηματική για να μη νιώθει διαφορετικός ο κωφός γείτονάς τους!(βίντεο)

Για αυτόν, τον νεαρό Τούρκο η ζωή δεν είναι εύκολη μιας και είναι κωφάλαλος. Η καθημερινότητά του είναι δύσκολη μιας και η μόνη γλώσσα που μπορεί να επικοινωνήσει είναι η νοηματική. Γλώσσα που αρκετοί δε γνωρίζουν.

Η γειτονιά του θέλοντας να τον κάνει χαρούμενο, σε συνεννόηση με την αδερφή του δέχτηκαν να συμμετέχουν στο πρότζεκτ της Samsumg. Όλοι τους, αφιέρωσαν ένα μήνα για να μάθουν τη νοηματική, προκειμένου να καταφέρουν να επικοινωνήσουν με τον κωφό γείτονά τους, ενώ την ίδια ώρα η παραγωγή εγκαθιστούσε κάμερες σε κάθε γωνιά της γειτονιάς, ακόμη και στα φρούτα του μανάβη, ώστε να βιντεοσκοπήσει το γεγονός.

Τη μεγάλη μέρα λοιπόν, ο νεαρός βγαίνει από το σπίτι με την αδερφή του. Ένας περαστικός του λέει καλημέρα στη νοηματική, μια γυναίκα που καταλάθος έπεσε πάνω του, του ζητάει συγνώμη στη νοηματική, ενώ ένας άλλος που ψωνίζει στο μανάβικο, του λέει ευχαριστώ όταν ο Μουχάρεμ του δίνει τα πορτοκάλια που του έπεσαν κάτω.

Η έκπληξή του είναι μεγάλη και με απορία ρωτά την αδερφή του τι συμβαίνει. Εκείνη κάνει την ανήξερη και σταματάει ένα ταξί για να τους μεταφέρει. Ο ταξιτζής, τους χαιρετάει και εκείνος στη νοηματική γλώσσα, με το νεαρό αγόρι να δείχνει να τα έχει χαμένα.

Όταν τελικά ανακαλύπτει τι συμβαίνει, ξεσπά σε κλάματα από τη συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη. Δείτε παρακάτω το συγκινητικό βίντεο που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 5 εκατ. views σε μόλις 7 μέρες, από τη στιγμή που αναρτήθηκε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved