Σαρακοστή με γεύση και ποικιλία Fytro!

Η περίοδος της Σαρακοστής αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να αλλάξουμε –και όχι μόνο προσωρινά- τις διατροφικές μας συνήθειες και να βάλουμε στη ζωή μας τα προϊόντα της σειράς Fytro...

Σαρακοστή με γεύση και ποικιλία Fytro!

... την ολοκληρωμένη, γευστική πρόταση με τις πλούσιες, θρεπτικές και υγιεινές επιλογές, που επιτρέπουν στον οργανισμό να αξιοποιήσει τα οφέλη της νηστείας και της αποτοξίνωσης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τα ημερήσια απαραίτητα αποθέματά του σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Καθημερινή εμπειρία απόλαυσης
Τα προϊόντα Fytro περιλαμβάνουν ζυμαρικά ολικής άλεσης, αναποφλοίωτο ρύζι, πλιγούρι, δημητριακά, βρώμη, κιμά και κεμπάπ από σόγια, μαύρη ή ακατέργαστη καστανή ζάχαρη, σοκολάτα υγείας, ρυζογκοφρέτες, μαρμελάδες κλπ. που είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε εύκολες και γρήγορες σαρακοστιανές συνταγές συνδυάζοντας την υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή με την απόλαυση. Έτσι, η νηστεία μπορεί ναι γίνει ευκαιρία για να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες με τα προϊόντα της Fytro.

-------------------Π

Σαρακοστιανό κεμπάπ, γίνεται;
Γίνεται και μάλιστα είναι νοστιμότατο με το Σόγια Κεμπάπ Fytro - μια γευστική λύση πλούσια σε μαγνήσιο, το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση γερών οστών, μέσα στα πλαίσια μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Επιπλέον, όπως όλα τα προϊόντα από Σόγια της Fytro, είναι μια σημαντική πηγή φυτικών πρωτεϊνών, δεν περιέχει χοληστερίνη, αποτελώντας έτσι την φυσική εναλλακτική του κρέατος.

Δοκιμάστε νόστιμες νηστίσιμες συνταγές με:

  • Πλιγούρι: πλούσιο σε φυτικές ίνες και μαγγάνιο που συμβάλλει στην διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.
  • Ρόφημα Σόγιας με Ασβέστιο: μία θρεπτική εναλλακτική πρόταση για το πρωινό και για κάθε μαγειρική χρήση. 100% φυτικό προϊόν, πλούσιο σε πρωτεΐνες και ασβέστιο, ιδανικό για χορτοφάγους, για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη ή άτομα σε νηστεία.
  • Κριθαράκι και Μακαρόνια Σόγιας: σε αντίθεση με τα κοινά ζυμαρικά, περιέχουν αλεύρι σόγιας πλούσιο σε φυτικές πρωτεΐνες, που συμβάλλουν στη δημιουργία αισθήματος κορεσμού
  • Σπαγγέτι Silueta: σε σχέση με τα κοινά ζυμαρικά, τα σπαγγέτι Silueta περιέχουν περισσότερες φυτικές πρωτεΐνες.
  • Σόγια Κιμάς: για αφράτα μπιφτέκια, σάλτσα για μακαρόνια και άλλα πολλά θρεπτικά, ισορροπημένα πιάτα, αντικαθιστώντας τον ζωικό κιμά.

Με την Fytro, η νηστεία και η υγιεινή ισορροπημένη διατροφή γίνονται πιο γευστικές και πιο εύκολες από ποτέ! Βρείτε επιπλέον προϊόντα Fytro, εμπνευστείτε απίθανους συνδυασμούς και βρείτε εύκολες και υγιεινές συνταγές για όλη την οικογένεια στο www.fytro.com.gr . Καλή και νόστιμη νηστεία!.

Fytro, το f της διατροφής!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved