Ξεκινάει και φέτος η προσφορά PRÉNATAL LOVES FAMILY! Κέρδος 500 ευρώ σε εκπτωτικά κουπόνια για όλες τις οικογένειες από τις 26 Φεβρουαρίου!

Η Prénatal προτείνει και φέτος ένα νέο μπλοκ εκπτωτικών κουπονιών συνολικής αξίας 500 ευρώ σε όλες τις νέες οικογένειες! Μια μοναδική προσφορά για όσους ζουν την υπέροχη εμπειρία της εγκυμοσύνης και της γέννησης ενός παιδιού. «Γιατί όλα αυτά τα χρόνια μάθαμε ότι τα παιδιά είναι χαρά, όχι έξοδα!»

Ξεκινάει και φέτος η προσφορά PRÉNATAL LOVES FAMILY! Κέρδος 500 ευρώ σε εκπτωτικά κουπόνια για όλες τις οικογένειες από τις 26 Φεβρουαρίου!

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων εκδόσεων, η Prénatal προτείνει ένα νέο μπλοκ εκπτωτικών κουπονιών "Prénatal loves Family", για να είναι κοντά στις μαμάδες και τα μικρά τους με ουσιαστικό τρόπο. Όλες οι οικογένειες θα πάρουν δώρο ένα μπλοκ 22 εκπτωτικών κουπονιών συνολικής αξίας 500 ευρώ, που ισχύουν σε επιλεγμένα είδη προϊόντων που είναι απαραίτητα για την πρώτη περίοδο ζωής του παιδιού. Τα εκπτωτικά κουπόνια είναι διαθέσιμα στα καταστήματα, στο site www.prenatal.gr ή /και εδώ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από σήμερα, 26 Φεβρουαρίου έως και τις 23 Μαρτίου σε όλα τα καταστήματα Prénatal.

To μπλοκ περιλαμβάνει προϊόντα από τις καλύτερες μάρκες, που επιλέξαμε για να βοηθήσουμε τους νέους γονείς να αντιμετωπίσουν τα πιο σημαντικά έξοδα για να υποδεχτούν το μωρό τους: από τα μπιμπερό ως το παιδικό δωμάτιο, από τα είδη για το ταξίδι και τον περίπατο ως τα είδη για το φαγητό και την ασφάλεια στο σπίτι.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους κατόχους της Prénatal Card, την οποία μπορείς να αποκτήσεις σε όλα τα καταστήματα εντελώς δωρεάν και προσφέρει χρήσιμες και αποκλειστικές υπηρεσίες. Πολλά προνόμια και ειδικές προσφορές, που συνοδεύουν τις μαμάδες του σήμερα και του αύριο κατά τη διάρκεια της υπέροχης εμπειρίας της γέννησης και της ανάπτυξης ενός παιδιού.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες:

Στο site www.prenatal.gr

Και τη σελίδα www.facebook.com/prenatalgreece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved