Η κολεξιόν PRÉNATAL BABY 2015 είναι μία έκπληξη χρωμάτων και στυλ που μπορούν να συνδυαστούν κάτω από τον ήλιο!

Για τους μικρούς από 3 έως 36 μηνών, με την όμορφη εποχή ξεκινούν τα πρώτα βήματα στα πάρκα και τα πρώτα κάστρα από άμμο στην αμμουδιά!

Η κολεξιόν PRÉNATAL BABY 2015 είναι μία έκπληξη χρωμάτων και στυλ που μπορούν να συνδυαστούν κάτω από τον ήλιο!

Αξέχαστες αναμνήσεις ενός μοναδικού καλοκαιριού, που γεμίζουν την καρδιά και αξίζουν ένα look γεμάτο χαρά, χρώμα και άνεση. Η νέα κολεξιόν Prénatal Baby τα έχει σκεφτεί όλα: δεν μένει παρά να την ανακαλύψετε!

ΚΟΡΙΤΣΙ 3-36 ΜΗΝΩΝ
Η κολεξιόν ανοίγει με τη σειρά "SOFT BLUE" με ντελικάτο και chic στυλ. Τα χρώματα του μπλε και του denim γλυκαίνουν από τις αποχρώσεις του ανοιχτού γαλάζιου, του λευκού και του ροζ, που παίζουν με τούλι, φιόγκους, πουά στάμπες, καρδούλες και λεπτό πλεκτό. Ανάμεσα σε αυτά που δεν πρέπει να χάσεις: η φούστα από τούλι με πουά στάμπα, το πλεκτό φορεματάκι με φιόγκο που συνδυάζεται με την ασορτί πλεκτή ζακέτα και μπουφανάκι denim με τσέπες καρδούλες.

Οι ημέρες στον παιδικό σταθμό και τα παιχνίδια στην ύπαιθρο ντύνονται με την αθλητική διάθεση της σειράς με τα φούτερ με πρωταγωνιστές τους "MINNIE ΚΑΙ TWEETY" σε μπλε, λευκό και γκρι mélange. Πολύ άνετα τα φορεματάκια με φουστίτσα από φούτερ-denim και πουά φόρμες με κουκούλα με τα χαριτωμένα αυτάκια της Minnie.

Από τα ηλιόλουστα πρωινά της Άνοιξης εμπνέεται η σειρά "ROMANTIC", στις αποχρώσεις του λευκού, ροζ και denim, για ένα απλό και πολύ γλυκό look, με μια αθλητική πινελιά. Ανάμεσα στις πιο ρομαντικές προτάσεις το πετροπλυμένο denim με ρεβέρ και λεπτομέρειες από δαντέλα, το maxi φούτερ με στάμπα flock με υφή δαντέλα και τα κολάν τύπου denim με floral σχέδια.

Τα χρώματα γίνονται πιο έντονα με τους ζεστούς τόνους του κοραλί της σειράς "MISS CORAL", που μαζί με το λευκό και το μπεζ δημιουργούν άψογο στυλ! Οι floral στάμπες συνδυάζονται με παγιέτες και τρισδιάστατες λεπτομέρειες διακοσμώντας με ιδιαίτερο τρόπο τα ρούχα, όπως τα σορτς από twill με στάμπα λουλούδια ή το t-shirt με floral στάμπες από παγιέτες.

Μετά το κοραλί, ο ήλιος εμπνέει το χαρούμενο στυλ της σειράς "YELLOW TOUCH", που παίζει με τις αντιθέσεις του λευκού, του κίτρινου και του μαύρου, που παίρνουν μορφή μέσα από ρομαντικές maxi μαργαρίτες και λεπτομέρειες από στρας.

Μεγάλη η ποικιλία των συνδυασμών για ιδιαίτερες περιστάσεις, που αποδίδονται με κάθε λεπτομέρεια με τη σειρά "ELEGANT", στα κλασικά μπλε και λευκό, που γλυκαίνουν από το απαλό μοβ. Ανάμεσα στις κομψές προτάσεις ξεχωρίζει το σετ 3 τεμαχίων με το κολάν που συνδυάζεται με το πικέ αμάνικο φόρεμα με λεπτομέρειες από μικρές πέρλες και το stretch μπολερό. Πολύ κομψό και το παντελόνι από στρετς σατέν με floral σχέδια.

Οι ημέρες μεγαλώνουν και γεμίζουν με παιχνίδια στην ύπαιθρο, που χρωματίζονται με τα fluo χρώματα της αθλητικής σειράς που είναι αφιερωμένη στις "MINNIE ΚΑΙ DAISY" και ανοίγει το δρόμο για τις σειρές "HAWAII", "BEACHWEAR" και "FRUIT": μια έκρηξη χρωμάτων και φαντασίας!

Τα δροσερά χρώματα των εσπεριδοειδών, όπως το πορτοκαλί, το λευκό και το πράσινο, χαρίζουν ευθυμία με τις στάμπες της σειράς "FRUIT" που αφιερώνουμε στα πιο ζουμερά και δροσιστικά φρούτα, με maxi t-shirt, φορέματα, σορτς και αμάνικα μπλουζάκια πραγματικά ακαταμάχητα.

Η ατμόσφαιρα γίνεται τροπική με τα floral σχέδια των ιβίσκων σε τιρκουάζ χρώμα, με το φούξια denim και το λευκό της σειράς "HAWAII", ιδανική για τις εξορμήσεις στη θάλασσα! Η διάθεση για παραλία συνεχίζεται με τους ήρωες Minnie, Daisy και Tweety στις αμέτρητες προτάσεις της σειράς "BEACHWEAR". Οι καθαρές προσεγγίσεις του λευκού, μπλε και κόκκινου εναλλάσσονται με τις πιο απαλές του ροζ, του λευκού, του λιλά και του γαλάζιου σε φορεματάκια, φορμάκια με ψεύτικες φουστίτσες με στάμπες, χαριτωμένες μπλούζες με στάμπες glitter, που συνδυάζονται με τα αμέτρητα μαγιό με πουά, ρίγες και λουλουδάκια.

ΤΑ MUST HAVE: το jersey stretch φορεματάκι με φούστα από τούλι της σειράς "Soft Blue". Η σαλοπέτα με την balloon φούστα της σειράς "Minnie και Tweety". Το πτι-καρό φόρεμα σε λευκό και μαύρο με απλικαρισμένα λουλούδια της σειράς "Yellow touch". Το λευκό φόρεμα με βολάν και δαντέλα της σειράς "Elegant". Το ολόσωμο μαγιό με θέμα το καρπούζι της σειράς "Beachwear".

---------pl

ΑΓΟΡΙ 3-36 ΜΗΝΩΝ
Από τον αθλητισμό εμπνέεται η σειρά "SPORT CLUB" που ανοίγει την κολεξιόν με τις απαλές αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου της μέντας, του λευκού και του γαλάζιου, με casual διάθεση αλλά και μια πινελιά κομψότητας. Κανείς δεν πρέπει να χάσει το μπουφανάκι 2 όψεων ("husky" από τη μια πλευρά, σπορ από την άλλη), τη ζακέτα-φούτερ τύπου σακάκι και την καρό σαλοπέτα με ένθετα από ελαφρύ denim.

Έπειτα φτάνουν οι αθλητικές προτάσεις της σειράς που είναι αφιερωμένη στους ήρωες "BATMAN ΚΑΙ SUPERMAN" στα χρώματα του μπλε, κόκκινου και κίτρινου. Ζακέτες και φούτερ με τρισδιάστατα αυτάκια και κάπες με στάμπες για ένα look που ταιριάζει σε πραγματικούς υπερήρωες!

Η διασκέδαση συνεχίζεται με τις αποχρώσεις του γκρι με τα ρούχα της σειράς "GREYS", που αναμειγνύει το γκρι mélange, το κίτρινο, το μπλε και λεπτομέρειες από denim, σε σαλοπέτες, ζακέτες, φούτερ και πουκάμισα, διακοσμημένα με χαριτωμένες στάμπες από ζωάκια με τρισδιάστατες λεπτομέρειες, όπως το λοφίο του κροκόδειλου στην κουκούλα της ζακέτας-φούτερ.

Δεν λείπουν τα σύνολα για τις ιδιαίτερες περιστάσεις της σειράς "ELEGANT", σε απαλές αποχρώσεις μπλε, μπεζ και λευκού. Πολλές προτάσεις, κλασικά ρούχα αλλά με μεγάλη προσοχή στην πρακτικότητα, στις λεπτομέρειες και στα υφάσματα, όπως το σετ 3 τεμαχίων με παντελόνι, πουκάμισο και γιλέκο ή το παντελόνι από σύμμικτο λινό με σχέδιο ψαροκόκκαλο.

Το χρώμα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της κολεξιόν στις σειρές "SEA COLORS" σε μπλε και κόκκινο για ένα τέλειο marine στυλ, "SUN COLORS" στα ζωηρά χρώματα του πράσινου, πορτοκαλί και λευκού και "PASTEL" σε μπλε ρουά, πράσινο και λευκό. Πολλές casual και ζωηρές προτάσεις που παίζουν με διάφορα σκηνικά, από τη θάλασσα έως το σαφάρι και μέχρι και τη Χαβάη! Σαλοπέτες, παντελόνια, t-shirt, αλλά και σορτς με λεπτομέρειες και στάμπες, διάφοροι συνδυασμοί υφασμάτων για μια ανάλαφρη και αθλητική διάθεση.

Ο Μickey, o Sylvester Junior και τα Baby Tom&Jerry θα είναι οι φίλοι για τις εκδρομές στη θάλασσα και τις ημέρες στην παραλία, με πολλές προτάσεις της σειράς "BEACHWEAR" που χρωματίζονται από το πράσινο, το πορτοκαλί, το μπλε και το γκρι mélange. Πολλά χαρούμενα μαγιό που μπορούν να συνδυαστούν με μπλουζάκια και σετάκια από jersey για ατέλειωτη διασκέδαση!

ΤΑ MUST HAVE: τα μονόχρωμα αντιανεμικά και σε σχέδιο παραλλαγή. Το stretch παντελόνι με τιράντες της σειράς "Sport Club". Η φούτερ σαλοπέτα με αρκουδάκι της σειράς "Greys". Το σορτς από σύμμικτο λινό με σχέδιο ψαροκόκκαλο της σειράς "Elegant". Η σαλοπέτα από καρό ποπλίνα της σειράς "Sea Colors". Το πετροπλυμένο σορτς από ελαφρύ twill της σειράς "Pastel".

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved