5 μέρη στην Ελλάδα για να γιορτάσετε τον… έρωτά σας!! (εικόνες)

Μονεμβασιά: χέρι-χέρι στην καστροπολιτείαΟ προορισμός με την απόλυτα ρομαντική ατμόσφαιρα, που θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε άλλη εποχή, η Μονεμβασιά του Γιάννη Ρίτσου και του μεσαιωνικού φρουρίου, είναι σίγουρα μέσα στις πρώτες (χειμερινές) επιλογές των ζευγαριών -που σημαίνει ότι μάλλον όλοι οι επισκέπτες της το Σαββατοκύριακο θα είναι σε... δυάδες.

5 μέρη στην Ελλάδα για να γιορτάσετε τον… έρωτά σας!! (εικόνες)

Πέτρινα σκαλιά, σοκάκια, παραμυθένια σπίτια, καμάρες, εκκλησίες και υπέροχη θέα από την Άνω Πόλη και το Ναό της Αγίας Σοφίας, μάλλον αρκούν για να σας κάνουν να... τιμήσετε τον Βαλεντίνο. Κι αν μέσα σε όλα προσθέσουμε και το υπέροχο φαγητό στις ταβέρνες και τα εστιατόρια της, αλλά και την άλλου αέρα διαμονή σε κάποια από τα παλιά αρχοντικά της, τότε καταλαβαίνετε πως εκεί σας περιμένει ένα πολύ ερωτικό Σαββατοκύριακο.

Ναύπακτος: λίγο βουνό, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου
Στις περίπου 2,5 ώρες από την Αθήνα, η Ναύπακτος έχει ήδη συνδυάσει για εσάς τα απαραίτητα, προκειμένου να περάσετε ρομαντικά και να αλλάξετε παραστάσεις, προσφέροντάς σας στο πιάτο και βουνό για καταστάσεις δίπλα στο τζάκι, αλλά και θάλασσα για ρομαντικούς περιπάτους. Ιδιαίτερη ατμόσφαιρα δημιουργεί και το κάστρο της, που αποκτά άλλη διάσταση τη νύχτα, φωτισμένο με τους προβολείς, ενώ μια βόλτα στη συνοικία της Αφροδίτης και τη «βρύση της Αγάπης» θα εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο το ρομαντικό σκηνικό. Κι αν από όλες τις περιπλανήσεις, τις αγάπες και τους έρωτες βρείτε λίγο χρόνο, χαλαρώστε στην κεντρική πλατεία στο παραδοσιακό καφενείο και βάλτε μια ξεχωριστή νότα στην απόδρασή σας.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις φωτογραφίες στο aboutickets.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved