Διάσημη ηθοποιός μαμά φόρεσε το φορμάκι της πέντε μηνών κόρης της!

Η διάσημη μαμά μας ξάφνιασε με τη συγκεκριμένη της εμφάνιση και είναι κάτι που δεν το περιμέναμε από την ίδια. Είναι μια σοβαρή ηθοποιός που συνήθως δεν προκαλεί με τις εμφανίσεις της.

Διάσημη ηθοποιός μαμά φόρεσε το φορμάκι της πέντε μηνών κόρης της!

Πριν λίγες μέρες λοιπόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό την παρακάτω φωτογραφία φορώντας το φορμάκι-φανελάκι της 5 μηνών κόρης της. Η αλήθεια είναι πώς δεν είναι η πρώτη που κάνει κάτι τέτοιο καθώς στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και η Bethenny Frankel , που φόρεσε τις πυτζάμες της 4χρονης κόρης της αλλά και η Νικόλ Ρίτσι που είχε φορέσει τη ζακέτα της 6χρονης κόρης της.

Αυτή η εμφάνιση όμως διάσημης μαμάς που φοράει ρούχο του παιδιού της ξεπερνάει κάθε προηγούμενο καθώς το φορμάκι που φοράει προορίζεται για μωρά. Ούτε καν δηλαδή για νήπια. Όχι ότι τότε θα δικαιολογούσε κάπως την όλη κατάσταση.

---------78k

Η Εύα Αμούρι, κόρη της Σούζαν Σάραντον, που γέννησε πριν 5 μήνες τη μικρή Μάρλοου Μέι Μαρτίνο, σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «Φορώντας το φορμάκι της κόρης μου»! Παραδόξως τα σχόλια των φίλων της και τα likes πήραν φωτιά, λέγοντάς της μάλιστα το πόσο όμορφη δείχνει.

Τα σχόλια δικά σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved