Οι απίστευτες φωτογραφίες που τράβηξε μία γιαγιά την εγγονή της και έγιναν viral (εικόνες)

Η Πιρς Γκρόσμαν πριν λίγους μήνες έγινε γιαγιά και αποφάσισε να τραβήξει φωτογραφίες της εγγονής της εμπνευσμένες από παιδικά παραμύθια! Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!

Οι απίστευτες φωτογραφίες που τράβηξε μία γιαγιά την εγγονή της και έγιναν viral (εικόνες)

Όταν η 45χρονη Ναντίν Γκρόσμαν ανακοίνωσε στη μητέρα της ότι είναι έγκυος, ήταν μία ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή και για τις δύο. Η μέλλουσα γιαγιά δεν είχε άλλο εγγόνι και τα νέα για τον επικείμενο ερχομό ενός μωρού την έκαναν τρισευτυχισμένη!

Η μικρή Μέρεντιθ γεννήθηκε τον περασμένο Ιούνιο και η Πιρς έγινε μία πλήρους απασχόλησης γιαγιά! Πριν πάρει σύνταξη, ήταν καθηγήτρια εικαστικών και το νέο μέλος της οικογένειας την ενέπνευσε να ασχοληθεί με τη φωτογραφία.

Η Πιρς λατρεύει τα κλασσικά αγγλικά παραμύθια και αποφάσισε η κάθε φωτογραφία της εγγονής της να έχει ένα θέμα από αυτά!

1grossman
123grossman

Οι φωτογραφίες αυτές έκαναν τον γύρο του κόσμου και έγιναν viral! Όπως αποκάλυψε η δημιουργική φωτογράφος-γιαγιά, οι πρώτες προσπάθειες ήταν κάπως αποτυχημένες και οι πρώτες λήψεις δεν άρεσαν καθόλου στην κόρη της. Αυτό όμως την έκανε να πεισμώσει, να αφήσει τη φαντασία της ελεύθερη και να πετύχει το αποτέλεσμα που βλέπουμε!

11grossman
12grossman
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved