Νέο CICAPLAST LAVANT B5 & CICAPLAST BAUME B5-Και τώρα, λιγότερα «αααααουτς»!

Καθημερινοί ερεθισμοί. Γρατσουνιές. Γδαρσίματα. Σοβαρή ξηρότητα. Έκζεμα. Ερυθρότητα. Κάψιμο από τον ήλιο. Τσίμπημα ή φαγούρα στο κεφάλι. Ερεθισμός του δέρματος. Τριβή. Επιφανειακά εγκαύματα.

Νέο CICAPLAST LAVANT B5 & CICAPLAST BAUME B5-Και τώρα, λιγότερα «αααααουτς»!

Θα ήταν λάθος να αγνοούμε αυτές τις ενοχλήσεις από καθημερινούς ερεθισμούς του δέρματος και από μικροατυχήματα γιατί δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των παιδιών μας, ενώ μπορούν ακόμα και να χειροτερέψουν ή να αφήσουν σημάδια στο δέρμα.

Καθαρισμός – το 1o βήμα για το ερεθισμένο δέρμα

Όταν το δέρμα είναι ερεθισμένο, πριν την εφαρμογή οποιασδήποτε επουλωτικής φροντίδας, είναι σημαντικό να καθαρίζουμε τα ερεθισμένα σημεία, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες μόλυνσης. O ασφαλής και αποτελεσματικός καθαρισμός απαιτεί την κατάλληλη λύση.

Η La Roche-Posay, κατανοώντας τις ανάγκες του ερεθισμένου δέρματος, παρουσιάζει το νέο πρωτοποριακό gel καθαρισμού CICAPLAST LAVANT B5 για καθαρισμό, καταπράυνση και επανόρθωση του ερεθισμένου δέρματος των βρεφών και των παιδιών .

Το CICAPLAST LAVANT B5 καταπραΰνει και καθαρίζει το ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα και βελτιώνει τη διαδικασία επούλωσης.

ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ 5%
Καταπραΰνει και επανορθώνει

Η Πανθενόλη ή αλλιώς Προβιταμίνη Β5, είναι ένα συστατικό που καταπραΰνει και επανορθώνει το ευαίσθητο δέρμα. Καταπολεμά αμέσως την ενόχληση και τη φαγούρα και ταυτόχρονα βοηθά στην διαδικασία της επούλωσης.

ΧΑΛΚΟΣ + ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ + ΜΑΓΓΑΝΙΟ
Προλαμβάνει το μικροβιακό επιπολασμό

Ο «δυνατός» συνδυασμός αυτών των τριών στοιχείων προλαμβάνει το μικροβιακό επιπολασμό με αποτέλεσμα να περιορίζεται η γρήγορη εξάπλωση των βακτηρίων ενώ παράλληλα βοηθά στην επούλωση και τη γρήγορη ανάπλαση του δέρματος.

[Υφή που ενυδατώνει και προστατεύει]
Ο πλούσιος και ταυτόχρονα ελαφρύς αφρός του CICAPLAST LAVANT B5 λιώνει στο δέρμα και το αφήνει ενυδατωμένο και προστατευμένο για ώρες μετά την εφαρμογή. Η μεταξένια υφή του, παρέχει άμεση ανακούφιση στο ερεθισμένο δέρμα.

[Κατάλληλο για βρέφη]
Είναι ιδανικό και απόλυτα ασφαλές ακόμη και για το πιο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, χάρη στους εξαιρετικά απαλούς καθαριστικούς παράγοντες. Τα μάτια του βρέφους δεν τσούζουν, το δέρμα δεν ξηραίνεται λόγω του φυσιολογικού PH , ενώ δεν περιέχει άρωμα και paraben .

Είναι κλινικά ελεγμένο για όλες τις περιοχές του σώματος το πρόσωπο, σώμα, τριχωτό της κεφαλής, ευαίσθητη περιοχή, κατάλληλο για όλη την οικογένεια, βρέφη, παιδιά και ενήλικες.

Μύθος ή Αλήθεια;
Όσο περισσότερο τσούζει ένα καθαριστικό, τόσο το καλύτερο! Μύθος!
Τα πολύ δυνατά καθαριστικά με βάση το αλκοόλ συνήθως τσούζουν, ενώ μπορεί να βλάψουν το δέρμα, καθυστερώντας τη διαδικασία επούλωσης. Τα αντισηπτικά και απολυμαντικά έχουν πολύ ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση, είναι επιθετικά και ξηραίνουν το δέρμα, ενώ μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία ή ακόμα και αλλεργίες. Από την άλλη, τα συνηθισμένα σαπούνια πρέπει επίσης να αποφεύγονται καθώς περιέχουν επιφανειοδραστικές ουσίες και αρώματα σε υψηλά ποσοστά προκαλώντας ξηρότητα, αίσθημα τραβήγματος, ακόμα και αλλεργικές αντιδράσεις καθώς δεν έχουν σχεδιαστεί για το ευαίσθητο δέρμα. Αντίθετα, το CICAPLAST LAVANT B5 της La Roche-Posay προστατεύει και καταπραΰνει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την διαδικασία επούλωσης!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved