Διάσημη ηθοποιός που γέννησε πρόωρα, μας παρουσιάζει για πρώτη φορά το μωρό της και μιλά για τις δύσκολες ώρες στη ΜΕΝΝ!

Όταν η διάσημη ηθοποιός άρχισε να έχει συσπάσεις τρεις εβδομάδες πριν από την πιθανή ημερομηνία τοκετού, δεν πίστευε ότι τελικά θα γεννούσε.

Διάσημη ηθοποιός που γέννησε πρόωρα, μας παρουσιάζει για πρώτη φορά το μωρό της και μιλά για τις δύσκολες ώρες στη ΜΕΝΝ!

Η πρώην πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Grey's Anatomy» πίστευε ότι θα γεννούσε στις 27 Δεκεμβρίου, πιθανή ημερομηνία που της είχε δώσει ο γιατρός της και τελικά γέννησε στις 3 Δεκεμβρίου, απρόοπτα. «Βρισκόμουν σε πλήρη άρνηση. Δεν δεχόμουν ότι γεννάω. Όλα τα πράγματα του μωρού βρισκόντουσαν σε κούτες στο υπόγειο και τίποτε δεν ήταν έτοιμο. Ούτε καν η βαλίτσα του μαιευτηρίου!» είπε στο περιοδικό People.

Μετά τη γέννηση της Χάνα Μάλι Ρόουζ στις 3 Δεκεμβρίου, η διάσημη μανούλα -η οποία έχει ακόμη ένα γιο, τον 3χρονο Μίκα Έμμανουελ μαζί με τον σύζυγό της Πίτερ Λάνφερ- βγήκε "εκτός εαυτού", όταν έμαθε ότι το νεογέννητο κοριτσάκι της αντιμετώπιζε σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του. Επιπλοκές που είχαν ως αποτέλεσμα, το μωρό να πρέπει να περάσει 11 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών(ΜΕΝΝ).

---------------σ

«Οι πνεύμονές της δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι, ώστε να βρίσκονται έξω από τη μήτρα [η οποία οδήγησε σε] μια μόλυνση, καθώς είχε προβλήματα με το σάκχαρο του αίματος της, επειδή είχα διαβήτη κύησης» εξήγησε η ηθοποιός. «Είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο, γιατί πας στο νοσοκομείο και περιμένεις να φύγεις με το μωρό σου. Δεν γνωρίζαμε πόσο καιρό έπρεπε να μείνει εκεί».

Και ενώ η Σάρα Ντρου, είχε τη στήριξη της οικογένειάς της και των φίλων της, εκμυστηρεύτηκε ότι ο ρόλος της στην επιτυχημένη σειρά που πρωταγωνιστούσε, τη βοήθησε να αντιμετωπίσει ψυχολογικά την όλη αυτή δύσκολη κατάσταση.

«Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε κάτι αντίστοιχο και σε κάτι που ήταν πραγματικά συναισθηματικά έντονο κατά κάποιο τρόπο, με προετοίμασε για να ξεπεράσει αυτές τις 11 δύσκολες ημέρες», είπε, «Ήμουν εξοπλισμένη για να το χειριστώ, κάτι που αν το σκεφτεί κανείς ήταν πραγματικά τρελό και παράξενο. Είναι όταν η άγρια ​​ζωή μιμείται μια κατάσταση τέχνης»!

-------68θ

Τώρα βρίσκονται όλοι μαζί στο σπίτι, έχοντας τη μικρή Χάνα κοντά τους 100% υγιή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved