Κέιτ Χολμς-Σούρι Κρουζ: Δείτε τες έτσι όπως δεν τις έχετε ξαναδεί ποτέ! (εικόνα)

Μόλις τον Νοέμβριο έκανε την εμφάνισή της στο Instagram η Κέιτ Χολμς, αλλά σπάνια ανέβαζε φωτογραφίες της. Βλέπετε δεν της αρέσει να εκθέτει τον εαυτό της.

Κέιτ Χολμς-Σούρι Κρουζ: Δείτε τες έτσι όπως δεν τις έχετε ξαναδεί ποτέ! (εικόνα)

Τουλάχιστον αυτό δηλώνει στις περισσότερες συνεντεύξεις της. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πει στο παρελθόν ότι θέλει μια «ιδιωτική ζωή» για εκείνη και την κόρη της, καθώς η Σούρι, από τη μέρα που γεννήθηκε είναι ένα από τα διασημότερα παιδιά του Χόλιγουντ.

Τις τελευταίες μέρες όμως η 35χρονη ηθοποιός, ανεβάζει σε καθημερινή βάση φωτογραφίες τόσο δικές της όσο και της μικρής Σούρι με τελευταία μάλιστα, αυτή που σχολίαζε για το πώς περνάνε τα χρόνια και για το πόσο μεγάλωσε η κόρη της.

Χθες όμως, Κυριακή πρωί, ανέβασε μια φωτογραφία που ομολογουμένως μας ξάφνιασε. Μια φωτογραφία που δεν περιμέναμε ποτέ να ανεβάσει η πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ, καθώς πάντα κρατούσε χαμηλό προφίλ. Όπως θα δείτε και οι ίδιοι τόσο η Κέιτ όσο και η κόρη της, Σούρι Κρουζ βάφουν το σπίτι τους. Η μαμά σχολίασε τη φωτογραφία με δύο απλές λέξεις «Σαββατόβραδο».

Τον Σεπτέμβρη η διάσημη μαμά πούλησε το σπίτι που ζούσαν και μετακόμισαν με την κόρη της σε ένα πιο «οικογενειακό» σπίτι. Φαίνεται όμως πώς όλα τα δωμάτια δεν ήταν έτσι όπως θα ήθελαν, για αυτό και αποφάσισαν από κοινού να το ανακαινίσουν.

---------------0

Σε συνέντευξή της η Κέιτ Χολμς είχε δηλώσει, «Προσπαθώ πολύ σκληρά και είμαι ευγνώμων στους γονείς μου και τα αδέλφια μου, για την ανατροφή μου. Προσπαθώ να κάνω ότι έκαναν εκείνοι για μένα όταν ήμουν μικρή» είπε η Κέιτ,«Θέλω η Σούρι να έχει φυσιολογικά παιδικά χρόνια όπως είχα και εγώ»!

Μετά από αυτή τη φωτογραφία μάλλον ότι έλεγε η υπερπροστατευτική μανούλα το εννοούσε. Περνάει όμορφες, διασκεδαστικές στιγμές μαζί με την 8χρονη κόρη της και κάνει πράγματα (βάψιμο δωματίου) που πολλές διάσημες κυρίες ούτε που θα σκεφτόντουσαν ποτέ να κάνουν γιατί δεν θα ταίριαζε στο προφίλ τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved