Ρίξατε πολύ αλάτι στο φαγητό; Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε!

Πόσες φορές σας έχει τύχει την ώρα που μαγειρεύετε να σας πέσει λίγο παραπάνω το αλάτι και το φαγητό να γίνεται λύσσα;

Ρίξατε πολύ αλάτι στο φαγητό; Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε!

Αν όχι πολλές, σίγουρα αρκετές, ειδικά αν είστε νέα νοικοκυρά. Εμείς όμως όπως κάθε φορά έτσι και τώρα σας έχουμε τη λύση στο πρόβλημα αυτό! Δε θα πάει χαμένος ο κόπος σας. Αυτό που πρέπει να έχετε είναι πατάτα! Ναι σωστά διαβάσατε.

Ρίχτε στην κατσαρόλα μια ωμή ξεφλουδισμένη και χαραγμένη σε διάφορα σημεία πατάτα. Η πατάτα απορροφάει το αλάτι. Επίσης αντί για πατάτα μπορείτε να βάλετε 1/4 ψωμί μπαγιάτικο. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved