Αυτή η πολύ ακριβή Ρωσική Ακαδημία, σας διδάσκει πώς μπορείτε να παντρευτείτε έναν πλούσιο άνδρα!

Σε μια σχολή εκπαίδευσης στη Μόσχα, ουρές από αρκετά σοβαρά ξανθά κορίτσια, γίνονται για να μπορέσουν να κρατήσουν σημειώσεις από τα πολυπόθητα μαθήματα που δίνονται εκεί.

Αυτή η πολύ ακριβή Ρωσική Ακαδημία, σας διδάσκει πώς μπορείτε να παντρευτείτε έναν πλούσιο άνδρα!

Πληρώνοντας χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα, αυτές οι νεαρές γυναίκες κάνουν ουρά για να μάθουν από τους καλύτερους της αγοράς, για το πώς θα καταφέρουν να παντρευτούν πλούσιους και εύπορους άνδρες.

1111111111moscowwoamn

Στην σχολή, Training School Oliona, το πρώτο πράγμα που λέει μια δασκάλα στις μαθήτριές της είναι, «Ποτέ να μην φοράτε κοσμήματα στο πρώτο ραντεβού. Οι άνθρωποι που βγαίνετε μαζί τους πρέπει να πιστεύουν ότι είστε φτωχές. Πρέπει να τους κάνετε να θέλουν να σας αγοράσουν κοσμήματα!»

Άλλη μια καθηγήτρια συμπληρώνει με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο, κάνοντας τις μαθήτριες να κρατάνε σημειώσεις, «Πρέπει να πιέζετε τους μυς του κόλπου σας. Αυτό θα κάνει τις κόρες των ματιών σας να διαστέλλονται, κάνοντάς σας πιο ελκυστικές!»

Ο Άγγλος τηλεοπτικός παραγωγός Peter Pomerantsev, πήγε ως μυστικός ρεπόρτερ στη Ρωσία, για να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες που είχαν φτάσει στα αυτιά του καιρό τώρα. Μάλιστα όλα αυτά τα αναφέρει και στο τελευταίο του βιβλίο, «Nothing is True and Everything is Possible».

Ο ίδιος αναφέρει πώς αυτές οι γυναίκες δυσκολεύονται να βρούνε μια φυσιολογική δουλειά και έτσι καταλήγουν σε αυτό που ξέρουν καλύτερα χωρίς δεύτερη σκέψη. Πολλοί Ρώσοι εργοδότες μάλιστα, δεν θέλουν να προσλάβουν γυναίκες γιατί πιστεύουν ότι η αποδοτικότητά τους θα παρεμποδίζεται από τα οικογενειακά τους καθήκοντα.

Πρόκειται για μια σκληρή πραγματικότητα που το 2014, οι γυναίκες στη Ρωσία, εξακολουθούν να είναι κοινωνικά κατώτερες, έχοντας λιγότερες επιλογές από ό, τι οι άνδρες. Μια νοοτροπία που δεν τείνει να αλλάξει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved