Η ΟΠΑΠ πραγματοποιεί ευχές και βοηθάει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα «Παιδικά Χωριά SOS»

Οι σημαντικές πρωτοβουλίες ειδικά την περίοδο των εορτών είναι υπόθεση όλων μας – με χαροποιεί που η ΟΠΑΠ για ακόμα μία χρονιά μας δείχνει το δρόμο…

Η ΟΠΑΠ πραγματοποιεί ευχές και βοηθάει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα «Παιδικά Χωριά SOS»

Αυτά τα Χριστούγεννα τα παιδιά εύχονται και η ΟΠΑΠ μαζί με όλους εμάς πραγματοποιεί τις ευχές τους. Συγκεκριμένα η ΟΠΑΠ στο πλαίσιο των Χριστουγέννων, μας καλεί όλους να μπούμε στο γιορτινό πνεύμα και να προσφέρουμε στα παιδιά που το έχουν ανάγκη μαγικά μοναδικά Χριστούγεννα.

Βρες κι εσύ το δέντρο της ΟΠΑΠ με τις ευχές των παιδιών στο The Mall Athens, Athens Metro Mall και στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos καθόλη την διάρκεια των εορτών και διάλεξε ποια ευχή θέλεις να κάνεις πραγματικότητα για τους μικρούς μας φίλους από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα «Παιδικά Χωριά SOS».

Πέρα όμως από αυτές τις ευχές, η ΟΠΑΠ, με στόχο να προσφέρει στα παιδία ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον διαμονής, δημιουργεί μια σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά για το «Χαμόγελο του παιδιού» στα Μελίσσια και πραγματοποιεί έργα υποδομής στο «Παιδικό Χωρίο Βάρης». Γιατί αυτά τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι μαγικά για όλους μας.
Προσωπικά το έχω ήδη επισκεφθεί και η χαρά που πήρα ως αντάλλαγμα δεν περιγράφεται – βοηθήστε κι εσείς το έργο της ΟΠΑΠ και κάντε τη δική σας ευχή!

Καλές γιορτές σε όλους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved