Έως τις 7/1 η μεγάλη εκστρατεία #DoPeopleGood του Mothersblog για τα Παιδικά Χωριά SOS

Παράταση έως τις 7 Ιανουαρίου 2015 παίρνει η εκστρατεία αγάπης #DoPeopleGood χάρη στη σημαντική ανταπόκριση και τη δυναμική προσέλευση του κοινού στην πρόσκληση του δημοφιλούς site για μαμάδες, Mothersblog.gr και της διευθύντριας, Δέσποινας Καμπούρη!

Έως τις 7/1 η μεγάλη εκστρατεία  #DoPeopleGood του Mothersblog για τα Παιδικά Χωριά SOS

Ήδη η ενέργεια αγάπης του Mothersblog.gr αγκαλιάστηκε από πλήθος κοινού που πρόσφεραν ευγενικά, είδη πρώτης ανάγκης για τα Παιδικά Χωριά SOS.

To Mothersblog.gr, η Δέσποινα Καμπούρη και τα μέλη της ομάδας του site, πάντα ευαισθητοποιημένοι για τα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας, φέτος στις γιορτές στηρίζουν ουσιαστικά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS μέσα από τη μεγάλη εκστρατεία κοινωνικής ευαισθητοποίησης #DoPeopleGood. Το Mothersblog.gr και η DPG Digital Media καλούν όλους να ενωθούμε για έναν πολύ σημαντικό σκοπό: τη συγκέντρωση αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Η συμμετοχή του κοινού από τις αρχές Δεκεμβρίου έχει επιδείξει τη δυναμική της, με πλήθος κόσμου να ανταποκρίνεται καθημερινά στην εκστρατεία, ενώ πολλοί είναι οι επώνυμοι Έλληνες που έχουν στηρίξει, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, την εκστρατεία #DoPeopleGood.

Το Mothersblog.gr και η Δέσποινα Καμπούρη ανταποκρίνονται στο ραγδαία αυξανόμενο πρόβλημα της έλλειψης των βασικών αγαθών με στόχο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των παιδιών που ζουν στα Παιδικά Χωριά SOS και των ανηλίκων που υποστηρίζονται στις φυσικές τους οικογένειες. Όσοι επιθυμούν να γίνουν πρεσβευτές της εκστρατείας #DoPeopleGood, μπορούν να προσφέρουν στα ειδικά σημεία συγκέντρωσης των προϊόντων, αγαθά όπως:

o όσπρια
o μακαρόνια
o ρύζι
o μέλι
o μαρμελάδες
o πραλίνα φουντουκιού
o δημητριακά
o γάλα μακράς διάρκειας
o χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας
o οδοντόπαστες
o σαπούνια
o Βρεφικά είδη (πάνες, βρεφικά ρούχα)
o Είδη ρουχισμού για παιδιά & έφηβους σε καλή κατάσταση

Μέσα από την έμπρακτη συμμετοχή μας στην εκστρατεία αγάπης #DoPeopleGood όλοι μαζί μπορούμε να συνεισφέρουμε στη μεγάλη ενέργεια του Mothersblog.gr να γίνει αρωγός στην προσπάθεια της βελτίωσης της ζωής των παιδιών χαρίζοντας αγάπη και χαμόγελα.

Φέτος τα Χριστούγεννα
#DoPeopleGood

Τα σημεία συλλογής των αγαθών είναι:
o Κεντρικά γραφεία DPG Digital Media – 14ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, 14564 Κηφισιά (Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00-20:00 εκτός επίσημων αργιών )
o Κεντρικά γραφεία «Παιδικά Χωριά SOS» - Καραγιώργη Σερβίας 12-14, 10562 Αθήνα (09:00-18:00 εκτός επίσημων αργιών)
o Παιδικό Χωριό SOS Βάρης (09:00-20:00 εκτός επίσημων αργιών)
o Κεντρικά γραφεία «Παιδικά Χωριά SOS» Θεσσαλονίκη – Γρηγορίου Παλαμά 8, 54621 Θεσσαλονίκη (09:00-15:00 εκτός επίσημων αργιών)
o Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης (09:00-20:00 εκτός επίσημων αργιών)

23Mothersblog SOS mesa 3

Το Mothersblog αποτελεί μέλος της DPG Digital Media, του πληρέστερου digital media – marketing & communications δικτύου στην Ελληνική αγορά που παρέχει πολυεπίπεδες υπηρεσίες διαφήμισης, marketing και επικοινωνίας. Μέσα από μια σειρά καταξιωμένων και εξειδικευμένων site, το καθένα με τη δική του δυναμική και πιστό κοινό, προσφέρει έγκυρη, άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση μέσα σε ένα εύχρηστο και ταυτόχρονα τεχνολογικά up-to-date περιβάλλον.

Τα Παιδικά Χωριά SOS δημιουργούν οικογένειες για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, τα βοηθούν να διαμορφώσουν το δικό τους μέλλον και συμμετέχουν στην ανάπτυξη των κοινοτήτων που ανήκουν. Επίσης, συμμετέχουν στην κοινοτική ζωή και ανταποκρίνονται στις ανάγκες κοινωνικής ανάπτυξης των πιο ευάλωτων παιδιών και νέων ανθρώπων.

Δημιουργούν εγκαταστάσεις και προγράμματα πρόληψης, που έχουν στόχο την ενίσχυση οικογενειών για την αποφυγή της εγκατάλειψης των παιδιών και ενώνουν τις προσπάθειές τους, με μέλη της κοινότητας για την παροχή εκπαίδευσης και υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και για ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved