Το παιδικό γιαούρτι είναι πλέον καθημερινή ανάγκη!

Όπως σας έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν το ασβέστιο είναι σημαντικό για την υγεία ενός παιδιού καθώς, είναι πολύτιμο τόσο για την υγεία των οστών του όσο και για τα δόντια του.

Έμπειροι ή άπειροι... Παλαιοί ή νέοι... Εναλλακτικοί ή προοδευτικοί. Όλοι γονείς θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά μας. Ως γνήσιοι όμως Έλληνες, δίνουμε λίγο περισσότερη βαρύτητα στο θέμα του φαγητού και της διατροφή τους. Γνωρίζατε ότι ένα φλιτζάνι γιαούρτι πλήρες έχει περιεκτικότητα σε ασβέστιο 297mg; Τόσο δηλαδή όσο χρειάζεται ένα παιδί να παίρνει από 0-12 μηνών ημερησίως!

Από μωρά, οι γιατροί μας συμβουλεύουν να γεμίζουμε τα γεύματά τους με γιαούρτι. Αλλά και καθώς μεγαλώνουν τους δίνουμε γιαούρτι με γεύσεις φρούτων ή/και επιδόρπια γιαουρτιού, γιατί μεταξύ άλλων προετοιμάζει και εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα της εντερικής χλωρίδας των παιδιών.

Ευτυχώς, η Κρι Κρι έχει φροντίσει γι' αυτή την ανάγκη και καθημερινά δημιουργεί αυθεντικό γιαούρτι από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, το οποίο συλλέγεται από φάρμες στο νομό Σερρών. Ειδικά για τα παιδιά, η παρέα του Scooby Doo παρουσιάζει τέσσερις διαφορετικές λαχαταριστές γεύσεις (μπανάνα, φράουλα, καρότο – πορτοκάλι, μπισκότο) πάντα με τα σοκομπιλάκια ΙΟΝ και δύο εξίσου λαχταριστές (φράουλα – μπισκότο και μπανάνα – μπισκότο) χωρίς σοκομπιλάκια, ως μια πιο οικονομική επιλογή, αλλά με πολλά παιχνίδια έκπληξη.

Την επόμενη φορά που θα καταρτίσουμε το καθημερινό διαιτολόγιο των παιδιών μας, ας σκεφτούμε τα παραπάνω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved