Δύο είναι οι τρόποι για αυθεντική γεύση!

Νέα καμπάνια από το βούτυρο Χωριό της Μινέρβα.

Δύο είναι οι τρόποι για αυθεντική γεύση!

Για αυθεντικό βούτυρο, δύο είναι οι τρόποι: ή γίνεσαι παραγωγός ή παίρνεις Χωριό. Έτσι ξεκινούν τη μάχη του αρμέγματος της αγελάδας όσοι ψάχνουν το αυθεντικό βούτυρο.

Το Χωριό από τη Μινέρβα δημιούργησε την καμπάνια #dyoeinaioitropoi, όπου καλείσαι να γίνεις παραγωγός και να φτιάξεις το δικό σου βούτυρο. Άρμεξε την αγελάδα, γέμισε κουβάδες με γάλα και μοιράσου τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου με τους φίλους σου. Πολλά δώρα σε περιμένουν: καλάθια με προϊόντα Χωριό και συσκευές Apple (iPhone 6, iPad Mini, iPod).

Πού αλλού βρίσκεται η αγελάδα του Χωριό; Εκτός από το www.dyoeinaioitropoi.gr, η αγελάδα «ζωντανεύει» και σε διάφορα σημεία στην πόλη!

Βρισκόταν μέχρι τις 15/11 στην Αθήνα, στο Golden Hall, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία, μέσω της τεχνολογίας Kinect, να βιώσουν την πραγματική εμπειρία αρμέγματος.

Στις 4-6/12 η αγελάδα μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη και θα βρίσκεται στο Mediterranean Cosmos, μοιράζοντας δώρα συσκευές Samsung και Apple. Μη χάσεις την τελευταία ευκαιρία για αληθινό άρμεγμα!

Το Κinect, μια πρωτοποριακή τεχνολογία της Microsoft, επιτρέπει στον υπολογιστή να ανταποκρίνεται στις κινήσεις του σώματος του παίκτη, χωρίς καλώδια και συσκευές, με τη χρήση αλγορίθμων οπτικής αναγνώρισης. Η Μινέρβα εφαρμόζει την τεχνολογία στο διαγωνισμό και προσφέρει άμεση, φυσική και βιωματική εμπειρία παιχνιδιού. Πρέπει να το ζήσεις από κοντά!

Στο μεταξύ, γνώρισε καλύτερα τις 5 γεύσεις βουτύρου Χωριό, βρες το αγαπημένο σου και απόλαυσέ το σε αλμυρές και γλυκές συνταγές ή κατευθείαν επάνω σε ζεστό ψωμί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved