Το δώρο που πρόκειται να πάρει η Νορθ Γουεστ τα Χριστούγεννα, θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Αν πιστεύατε ότι η Σούρι Κρουζ που ζήτησε ένα σκυλάκι για δώρο Χριστουγέννων και ο πρίγκιπας Γεώργιος, που θα πάρει ένα iPad, είναι ακριβά δώρα, περιμένετε να δείτε ποιο είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο, της Νόρθ Γουέστ.

Το δώρο που πρόκειται να πάρει η Νορθ Γουεστ τα Χριστούγεννα, θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Ακούγεται λοιπόν ότι η Κιμ Καρντάσιαν και ο σύζυγός της Κάνιε Γούεστ, πρόκειται να αγοράσουν στην μικρή Νόρθ, μια διαμαντένια τιάρα και ένα μαύρο παιδικό αυτοκίνητο SUV, ακριβές αντίγραφο του πραγματικού αυτοκινήτου.

Το περιοδικό Heat, στο ρεπορτάζ του ανέφερε ότι ο Κανιέ, θέλει να αγοράσει τη διαμαντένια τιάρα, έτσι ώστε όταν η μικρή του κόρη, ντύνεται με τις στολές και παίζει την πριγκίπισσα, να είναι μια πραγματική πριγκίπισσα. Η τιάρα της μικρής Νορθ Γουέστ στοιχίζει κάτι παραπάνω από 100.000 δολάρια.

2014-09-08 13-17-43

Πέρα όμως από την τιάρα ο χαζομπαμπάς πρόκειται να αγοράσει και ένα ακριβές αντίγραφο του ματ μαύρου SUV αυτοκινήτου του, το οποίο στοιχίζει 20.000 δολάρια.

12341blog171214 kim1

Όλα τα παραπάνω όμως έρχονται εντελώς σε αντίθεση με τα όσα έχει δηλώσει στο παρελθόν η μαμά Κιμ, ότι δηλαδή δεν θέλει να κακομάθει την μικρή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved