Ραγάδες και εγκυμοσύνη: Καταπολεμήστε τις φτιάχνοντας την δική σας κρέμα με φυσικά υλικά

Οι ραγάδες είναι μία αναπόφευκτη συνέπεια της εγκυμοσύνης για πολλές μαμάδες! Δείτε πως μπορείτε να την καταπολεμήσετε εύκολα, με μία κρέμα που μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας!

Ραγάδες και εγκυμοσύνη: Καταπολεμήστε τις φτιάχνοντας την δική σας κρέμα με φυσικά υλικά

Οι ραγάδες εμφανίζονται σε αρκετές γυναίκες και προκύπτουν από την απότομη αυξομείωση του βάρους. Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνη,ς αλλά και μετά τον τοκετό, το σώμα της μέλλουσας μαμάς αλλάζει διαρκώς και ο κίνδυνος των ραγάδων καραδοκεί! Φτιάξτε μόνοι σας μία κρέμα με τρία απλά φυσικά υλικά και χρησιμοποιείστε την καθημερινά!

ΥΛΙΚΑ:
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο
• 4 κ.σ. aloe vera
• 1 κ.σ. ζάχαρη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Βάλτε τα υλικά σε ένα βαζάκι, ανακατέψτε και αφήστε το μείγμα να πήξει! Χρησιμοποιήστε την δύο φορές την ημέρα, βάζοντας λίγη ποσότητα από την κρέμα στα δάχτυλά σας και κάνοντας απαλό μασάζ στις περιοχές που έχετε τις ραγάδες! Το βαζάκι μπορείτε να το έχετε σε θερμοκρασία δωματίου ή στο ψυγείο.

Δεν είναι ανάγκη να περιμένετε να εμφανιστούν για να δράσετε! Λειτουργήστε προληπτικά, φτιάξτε την κρέμα και χρησιμοποιείστε την μία φορά την ημέρα στις περιοχές που είναι πιο πιθανόν να εμφανιστούν οι ραγάδες, όπως οι γλουτοί και η κοιλιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved