Το Mothersblog στηρίζει έμπρακτα τα Παιδικά Χωριά SOS δημιουργώντας την εκστρατεία #DoPeopleGood

Το Mothersblog.gr με τη δυναμική συμμετοχή της διευθύντριάς του, Δέσποινας Καμπούρη, καθώς και των μελών της ομάδας του αγαπημένου site για μαμάδες, πάντα ευαισθητοποιημένοι για τα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας, φέτος στις γιορτές στηρίζουν ουσιαστικά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS. Μέσα από τη μεγάλη εκστρατεία κοινωνικής ευαισθητοποίησης #DoPeopleGood, το Mothersblog.gr και η DPG Digital Media μας καλούν όλους να ενωθούμε για έναν πολύ σημαντικό σκοπό: Τη συλλογή αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Το Mothersblog στηρίζει έμπρακτα τα Παιδικά Χωριά SOS δημιουργώντας την εκστρατεία #DoPeopleGood

Το Mothersblog.gr και η Δέσποινα Καμπούρη ανταποκρίνονται στο ραγδαία αυξανόμενο πρόβλημα της έλλειψης των βασικών αγαθών με στόχο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των παιδιών που ζουν στα Παιδικά Χωριά SOS και των ανηλίκων που υποστηρίζονται στις φυσικές τους οικογένειες. Έτσι, από τις 9 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου 2015 καλούν τους χιλιάδες φίλους του site αλλά και όλους όσοι επιθυμούν να γίνουν πρεσβευτές της εκστρατείας #DoPeopleGood, να προσφέρουν στα ειδικά σημεία συγκέντρωσης των προϊόντων, αγαθά όπως:

o όσπρια
o μακαρόνια
o ρύζι
o μέλι
o μαρμελάδες
o πραλίνα φουντουκιού
o δημητριακά
o γάλα μακράς διάρκειας
o χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας
o οδοντόπαστες
o σαπούνια
o Βρεφικά είδη (πάνες, βρεφικά ρούχα)
o Είδη ρουχισμού για παιδιά & έφηβους σε καλή κατάσταση

Μέσα από την έμπρακτη συμμετοχή μας στην εκστρατεία αγάπης #DoPeopleGood όλοι μαζί μπορούμε να συνεισφέρουμε στη μεγάλη ενέργεια του Mothersblog να γίνει αρωγός στην προσπάθεια ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά, χαρίζοντας απλόχερα αγάπη και χαμόγελα.

Φέτος τα Χριστούγεννα
#DoPeopleGood

23Mothersblog SOS mesa 3

Τα σημεία συλλογής των αγαθών είναι:
o Κεντρικά γραφεία DPG Digital Media – 14ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, 14564 Κηφισιά (Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00-20:00)
o Κεντρικά γραφεία «Παιδικά Χωριά SOS» - Καραγιώργη Σερβίας 12-14, 10562 Αθήνα (09:00-18:00)
o Παιδικό Χωριό SOS Βάρης (09:00-20:00)
o Κεντρικά γραφεία «Παιδικά Χωριά SOS» Θεσσαλονίκη – Γρηγορίου Παλαμά 8, 54621 Θεσσαλονίκη (09:00-15:00)
o Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης (09:00-20:00)

Το Mothersblog αποτελεί μέλος της DPG Digital Media, του πληρέστερου digital media – marketing & communications δικτύου στην Ελληνική αγορά που παρέχει πολυεπίπεδες υπηρεσίες διαφήμισης, marketing και επικοινωνίας. Μέσα από μια σειρά καταξιωμένων και εξειδικευμένων site, το καθένα με τη δική του δυναμική και πιστό κοινό, προσφέρει έγκυρη, άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση μέσα σε ένα εύχρηστο και ταυτόχρονα τεχνολογικά up-to-date περιβάλλον.

Τα Παιδικά Χωριά SOS δημιουργούν οικογένειες για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, τα βοηθούν να διαμορφώσουν το δικό τους μέλλον και συμμετέχουν στην ανάπτυξη των κοινοτήτων που ανήκουν. Επίσης, συμμετέχουν στην κοινοτική ζωή και ανταποκρίνονται στις ανάγκες κοινωνικής ανάπτυξης των πιο ευάλωτων παιδιών και νέων ανθρώπων. Δημιουργούν εγκαταστάσεις και προγράμματα πρόληψης, που έχουν στόχο την ενίσχυση οικογενειών για την αποφυγή της εγκατάλειψης των παιδιών και ενώνουν τις προσπάθειές τους, με μέλη της κοινότητας για την παροχή εκπαίδευσης και υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και για ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved