Βουλωμένες μυτούλες; Όχι πια, με Sinomarin!

Η βουλωμένη μυτούλα του παιδιού σας, μπορεί να του προκαλέσει μεγάλη ενόχληση ειδικά αν είναι νεογέννητο.

Βουλωμένες μυτούλες; Όχι πια, με Sinomarin!

Ο καιρός και οι εναλλαγές του από το κρύο στη ζέστη και από τη ζέστη στην υγρασία, προκαλούν διάφορες ιώσεις, ιώσεις που οι περισσότερες από αυτές προκαλούν ρινική συμφόρηση και αρκετή καταρροή. Δείτε πώς θα ανακουφίσετε το παιδάκι σας, ώστε να το διευκολύνετε να αναπνέει, να τρώει και να κοιμάται.

To Sinomarin® είναι ένα 100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό. Είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl), πλούσιο σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία).

Το Sinomarin® αποσυμφορεί τη βουλωμένη μύτη και βελτιώνει τη ποιότητα ζωής ανακουφίζοντας από τα συμπτώματα που συνοδεύουν τη ρινική συμφόρηση (π.χ. την μύτη που τρέχει).

Το Sinomarin® απευθύνεται σε όλη την οικογένεια -βρέφη, παιδιά & ενήλικες- όλες τις εποχές του χρόνου. Για τους μικρούς μας φίλους διατίθενται οι παρακάτω συσκευασίες- μόνο στα φαρμακεία:

Sinomarin Babies: Με 36 αμπούλες των 5 ml, για βρέφη και μωρά.
Sinomarin Children: 100 ml spray για παιδιά και βρέφη άνω των 6 μηνών.
Sinomarin Μini Spray 30 ml: συσκευασία τσέπης, για ενήλικες, παιδιά και βρέφη άνω των 6 μηνών.

Το Sinomarin® δεν περιέχει συντηρητικά, φαρμακευτικές ουσίες και χημικά πρόσθετα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά και για όσο διάστημα απαιτείται χωρίς περιορισμό.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το Sinomarin® και τη φυσική του αποτελεσματικότητα, στο τηλέφωνο: 210-3500800, εταιρεία ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL ή στο www.sinomarin.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved