Τα tips της τεμπέλας: Διατηρήστε το σπίτι σας πεντακάθαρο χωρίς κόπο και χρόνο!

Θα το πούμε με κίνδυνο να μας κακοχαρακτηρίσετε, αλλά δυστυχώς είμαστε τεμπέλες! Κάτι που φυσικά δεν είναι μόνο δικό μας χαρακτηριστικό, αλλά και πολλών άλλων ανθρώπων εκεί έξω, οι οποίοι θεωρούν ότι έχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνουν από το να καθαρίζουν το σπίτι τους.

Τα tips της τεμπέλας: Διατηρήστε το σπίτι σας πεντακάθαρο χωρίς κόπο και χρόνο!

Και αν μας ρωτάτε, συμφωνούμε απόλυτα! Ωστόσο, επειδή είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι και θέλουμε να ζούμε σε καθαρά σπίτια, παρόλη την τεμπελιά μας, σας έχουμε κάποια μαγικά σχεδόν tips τα οποία ειλικρινά θα σας λυτρώσουν! Εφαρμόστε τα, και από εδώ και πέρα, ούτε χρόνο θα σπαταλάτε για καθάρισμα, ούτε φυσικά θα ζείτε μέσα στο... χάος!

1. Η μαγεία του συρταριού: Ίσως να μην είναι και το πιο κομψό, να υπάρχουν δηλαδή σε όλα τα δωμάτια συρτάρια, αλλά πιστέψτε μας, από τη στιγμή που θα τα συνηθίσετε, δεν θα μπορείτε χωρίς αυτά! Εντάξει δεν είπαμε να τα έχετε και στο καθιστικό σας, κάτι το οποίο βέβαια δεν είναι και απαγορευτικό, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα δωμάτια, ένα κομψό έπιπλο με 3-4 συρτάρια μπορεί να μπει ωραιότατα χωρίς φυσικά να καταστρέψει την αρμονία-υπάρχει άραγε; Οπότε, την ώρα που καθαρίζετε, και βλέπετε εκείνο το αντικείμενο, που δεν ξέρετε τι να το κάνετε, και δεν είστε και σίγουροι ότι θέλετε να το πετάξετε, το βάζετε στο συρτάρι, και τέλος καλό όλα καλά!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved