Εσείς τους «melitzanistas» τους γνωρίζετε; (βίντεο)

Πρόκειται ίσως για το ποιο ευφάνταστο βίντεο που έχετε δει ποτέ. Μια ομάδα που ονομάζεται «melitzanistas», κάνει την επανάστασή του ενάντια στην μελιτζάνα!

Εσείς τους «melitzanistas» τους γνωρίζετε; (βίντεο)

Ποιοι όμως είναι αυτοί οι «melitzanistas» και ποιος είναι ο σκοπός τους; Είναι μια ομάδα χρηστών ηλεκτρονικού τσιγάρου που θέλησε να αναδείξει ότι το άτμισμα είναι το ασφαλέστερο υποκατάστατο του τσιγάρου και μέρος μίας ολοκληρωμένης και πιο υγιεινής διαχείρισης της εξάρτησης από την νικοτίνη.

Πριν μερικούς μήνες είχαν προηγηθεί δεκάδες μελέτες που επιβεβαίωναν το αυτονόητο: ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ασφαλέστερο από το συμβατικό καθώς δεν περιέχει πίσσα ούτε εκλύει χημικές ουσίες από την καύση. Μόλις πριν από λίγες ημέρες, καθηγητές καρδιολογίας, βιοχημείας και φαρμακευτικής χημείας" έφτασαν μάλιστα στο σημείο να δηλώνουν ότι «αν το 3% των καπνιστών στρεφόντουσαν στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, τότε θα σωζόντουσαν 1 εκατομμύριο ζωές σε φάσμα 20ετίας»

Η ομάδα «melitzanistas» άνοιξε τον διάλογο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο υπό την ομπρέλα της γνωστής εταιρίας NOBACCO που μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες εγκαινίασε νέα επιστημονική συνεργασία με το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι «melitzanistas» καλούν τους καπνιστές να μάθουν τις 10 αλήθειες για το ηλεκτρονικό κάπνισμα στην ιστοσελίδα www.melitzanistas.com

Δείτε το βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved