Δείτε τη φωτογραφία που έκανε έξαλλο τον Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ανέβασε χθες μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, που τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του.

Δείτε τη φωτογραφία που έκανε έξαλλο τον Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Ο 39χρονος ποδοσφαιριστής ενώ βρισκόταν στο δρόμο φωτογράφισε μια γυναίκα, που οδηγούσε μηχανάκι και προσπαθούσε να τον φωτογραφίσει και εκείνη με τη σειρά της. Αυτό ωστόσο που τον ενόχλησε και τον έκανε να τη φωτογραφήσει ήταν το μωρό που είχε μαζί της.

Ναι καλά ακούσατε. Η γυναίκα με το ένα χέρι οδηγούσε, με τα πόδια της κρατούσε το μωρό της και με το άλλο χέρι κρατούσε το κινητό της για να φωτογραφίσει τον Μπέκαμ. Ο ίδιος σχολίασε τη φωτογραφία, «Κατακλύζομαι από θαυμαστές που με φωτογραφίζουν συνέχεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτός ο τρόπος είναι ασφαλής!».

2355rtg frty56yuh

Μέχρι στιγμής έχει πάνω από 18.000 αρνητικά σχόλια η συγκεκριμένη φωτογραφία και τα περισσότερα από αυτά είναι από Βιετναμέζους που την κατακρίνουν. Η γυναίκα πρόκειται να αντιμετωπίσει το πρόστιμο των 16.000 δολαρίων, επειδή οδηγούσε μηχανάκι χωρίς το κράνος της, επειδή χρησιμοποιούσε το κινητό της εν κινήσει και επειδή έθεσε σε κίνδυνο το μικρό παιδί της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved