Άμεση δράση και ανακούφιση από καούρες και δυσπεψία με το Reduflux™

To 49% των ενηλίκων στην Ελλάδα έχει εμφανίσει έστω μία φορά καούρες, οι οποίες μπορεί να μην είναι απειλητικές για τη ζωή, αλλά προκαλούν σημαντική δυσφορία και επηρεάζουν την καθημερινότητα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Άμεση δράση και ανακούφιση από καούρες και δυσπεψία με το Reduflux™

Παράγοντες, όπως το κάπνισμα, η παχυσαρκία, τα μεγάλα γεύματα, τα ροφήματα με καφεΐνη ή αλκοόλ, καθώς και το στρες και η έλλειψη ύπνου, επηρεάζουν αρνητικά το πεπτικό σύστημα και επιδεινώνουν τις καούρες. Η αντιμετώπιση της καούρας βελτιώνει τη γενικότερη κατάσταση της υγείας, τη διάθεση μας και έτσι ενισχύει την ευεξία.

To Reduflux παρέχει άμεση δράση και ανακούφιση από τις καούρες και τη δυσπεψία, ενώ διαρκεί έως και 4 ώρες. Tο 100% φυσικό ενεργό συστατικό Phycodol™ που περιέχει, αλληλεπιδρά με τα γαστρικά υγρά του στομάχου, σχηματίζοντας έναν ανώτερο προστατευτικό φραγμό που καταστέλλει άμεσα την παλινδρόμηση των οξέων και παράλληλα εμποδίζει τον πόνο και την δυσφορία.

Το προϊόν είναι κατάλληλο για ενήλικες, για παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών, για εγκύους, αλλά και κατά την περίοδο της γαλουχίας. Δεν περιέχει ζάχαρη και έχει δροσερή γεύση μέντας, ενώ διατίθεται από τα φαρμακεία σε μασώμενα δισκία και σε υγρούς πόσιμους φακελίσκους.

Το νέο προϊόν ανήκει στη σειρά προϊόντων Benegast, την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για το γαστρεντερικό σύστημα που καταπολεμά άμεσα και με φυσικό τρόπο τις διαταραχές του πεπτικού συστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βελτίωση της πέψης και την ενδυνάμωση της ευεξίας, στο site myeupepsia.gr, το οποίο υποστηρίζεται από την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων Benegast, έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για το πεπτικό σύστημα, μέσα από απλές συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινότητα σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved