Βράβευση για την ΒΙΑΝΕΞ στα «Salus Index 2014»!

Η μεγαλύτερη ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε τιμήθηκε με διάκριση επιχειρηματικής αριστείας, κατά την απονομή των βραβείων «Salus Index 2014», στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Active Business – Stat Bank, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Park.

Βράβευση για την ΒΙΑΝΕΞ στα «Salus Index 2014»!

Η ΒΙΑΝΕΞ ήταν μεταξύ των 23 εταιρειών που βραβεύθηκαν, ως η πρώτη ελληνική φαρμακοβιομηχανία σε κύκλο εργασιών, δεύτερη σε πωλήσεις και τέταρτη σε κερδοφορία στο σύνολο του κλάδου του φαρμάκου.

Το βραβείο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η ομιλία του κ. Γιαννακόπουλου, ο οποίος δεν στάθηκε μόνο στη βράβευση αλλά καυτηρίασε τα σημαντικά προβλήματα στον κλάδο του φαρμάκου και στην υγεία γενικότερα, προκάλεσε αίσθηση, καθώς έγινε σημείο αναφοράς και σε παρεμβάσεις που ακολούθησαν.

Ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ ξεκίνησε το λόγο του εκφράζοντας συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης, η οποία «αναδεικνύει την υγιή επιχειρηματικότητα που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος, ιδιαίτερα δε στον τομέα του φαρμάκου, καθώς οι ελληνικές εταιρείες του κλάδου επιχειρούν μέσα σε ένα ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον», όπως σημείωσε και συνέχισε:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βράβευση, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη ΒΙΑΝΕΞ, η οποία παραμένει πιστή στα ιδανικά που πρεσβεύει κατά την 90χρονη πορεία της. Έχουμε πει 'όχι' στις απολύσεις και τις μειώσεις μισθών, συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών ελληνικό φάρμακο, με νέες επενδύσεις, σχεδιασμό νέων προϊόντων και αύξηση της εξωστρέφειας.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved