Ετοιμαστείτε για το «Christmas Factory» που ανοίγει τις πύλες του 29 Νοεμβρίου!

Ετοιμαστείτε για το «Christmas Factory» που ανοίγει τις πύλες του 29 Νοεμβρίου!

Δυο φορές και έναν καιρό... στο κέντρο της Αθήνας κατασκευάζονται τα πιο μαγικά Χριστούγεννα του κόσμου.

Ετοιμαστείτε για το «Christmas Factory» που ανοίγει τις πύλες του 29 Νοεμβρίου!

Ο όμορφος χώρος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, μεταμορφώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγαλύτερο και πιο παραμυθένιο εργοστάσιο Χριστουγέννων, στο Christmas Factory!

Ο χάρτης του Christmas Factory

123423123123123123123121

Από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου το κορυφαίο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών θεματικό πάρκο εγκαθίσταται στην Τεχνόπολη, μαζί με τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη... αυτοπροσώπως, με παιχνιδιάρικα ξωτικά και πολλή φαντασία για να προσφέρει την μαγεία των Χριστουγέννων και να αγκαλιάσει τους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Διασκεδαστικά εργαστήρια, απίστευτα παιχνίδια, μαγικές θεατρικές παραστάσεις, μουσική και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες του Christmas Factory!

1

Δείτε αναλυτικά:

1. Διαδραστικά εργαστήρια Santa's House
i. Παράσημο... Κατασκευή του παράσημου του Άη Βασίλη με την τεχνική του αργαλειού. Σε επιτραπέζιους αργαλειούς μικρογραφίες τα παιδιά αρχικά μαθαίνουν την τέχνη του αργαλειού και στην συνέχεια σε ειδικά ταμπλό πλέκουν το παράσημό τους. Στον χώρο θα υπάρχει και ένας παραδοσιακός αργαλειός για διακόσμηση.
ii. Ταχυδρομείο... Τα παιδιά γράφουν το κλασσικό γράμμα στον Αη Βασίλη όμως δεν το ταχυδρομούν φέτος αλλά ... το δίνουν τα ίδια στον Αη Βασίλη, συνομιλούν μαζί του και φωτογραφίζονται αγκαλιά.

2. Διαδραστικά εργαστήρια Toys Factory
i. Εργαστήρι Συγγραφής Παραμυθιού... Στο συγκεκριμένο εργαστήρι, οι επισκέπτες διαλέγουν από ΜΙΑ κάρτα , από σύνολο ΔΕΚΑΕΞΙ καρτών, τεσσάρων διαφορετικών χρωμάτων. Το σύνολο των ΤΕΣΣΑΡΩΝ καρτών ανεξαρτήτως συνδυασμού, έχει ως αποτέλεσμα ένα παραμύθι. Έπειτα διαλέγουν από προκαθορισμένα κείμενα αυτά που αντιστοιχούν στις κάρτες με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μοναδικού παραμυθιού.
ii. Εργαστήρι Εικονογράφησης Παραμυθιού... Σε συνέχεια της συγγραφής οι επισκέπτες σε αυτό το εργαστήρι εικονογραφούν / ζωγραφίζουν το παραμύθι. Στο τέλος παίρνουν μαζί τους το παραμύθι που οι ίδιοι δημιούργησαν.

2

3. Διαδραστικά εργαστήρια Sweet Factory
i. Εργαστήριο Σοκολάτας... Τα παιδιά γίνονται ζαχαροπλάστες και με την εκπαίδευση από τους βοηθούς της Δεπάστα Γλυκόριζας από το συντριβάνι σοκολάτας το δικό τους σοκολατάκι επιλέγοντας το σχήμα του ανάμεσα σε διαφορετικά Χριστουγεννιάτικα σχέδια. Στη συνέχεια και αφού παγώσει μπορούν να το απολαύσουν!
ii. Εργαστήριο ψηφιδωτού... Τα παιδιά κατασκευάζουν με την τέχνη της ψηφιδογραφίας ένα ψηφιδωτό πάνω σε χαρτί με προκαθορισμένο σχέδιο.

4. Διαδραστικά εργαστήρια Digital Christmas
i. e-Factory... Σε αυτό το ηλεκτρονικό εργαστήρι οι επισκέπτες μπορούν να βιντεοσκοπήσουν την δική τους ευχή για τα Χριστούγεννα μέσα σε ένα Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, την οποία στην συνέχεια θα μπορούν μέσω του site www.thechristmasfactory.gr (ενότητα online ευχές) να την στείλουν μέσω social media ή μέσω e-mail σε όποιον επιθυμούν!
ii. Ταξιδεύοντας με τον Μάρκο... Τα παιδιά εδώ συμμετέχουν βοηθώντας τον Μάρκο στις περιπέτειες του αρχικά σε μια μεγάλη οθόνη και στην συνέχεια σε tablet διασκεδάζουν ολοκληρώνοντας τις πίστες. Ο «Μάρκος» είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι που έχει δημιουργήσει ελληνική εταιρεία και απευθύνεται σε ηλικίες 5-12.

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 8 (ΟΚΤΩ)
ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ!!

3

5. Καλλιτεχνικό πρόγραμμα
i. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα διεξάγεται σε όλον τον χώρο του Christmas Factory. Περιλαμβάνει μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις και προσφέρεται δωρεάν*.

ii. Christmas Factory Radio! Ένα ραδιοφωνικό booth στήνεται στο χώρο του Christmas Factory και πλαισιώνει όλες τις εκδηλώσεις όλη μέρα μουσικά ενώ ακούγεται και μέσω διαδικτύου. Από αυτό θα περάσουν ως guests επώνυμοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

*Η θεατρική παράσταση «Ο Εγωιστής Γίγαντας και η Αγάπη του» παρουσιάζεται στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 και έχει εισιτήριο. Περισσότερες πληροφορίες για όλο το καλλιτεχνικό πρόγραμμα σε ξεχωριστό αρχείο.

6. Παιχνίδια Fun Park
i. Ιμάντας Διασκέδασης...Τσουλήθρα 2,5 μέτρων ύψους πάνω στον ιμάντα που μεταφέρει τα παιχνίδια που φτιάχνονται στο Toys Factory. Τα παιδιά με ένα ειδικό σκαφάκι κάνουν 4 τσουλήθρες στην σειρά. Το Παιχνίδι βρίσκεται μέσα στο Toys Factory. Κόστος : 2,5€
ii. Κυματιστή τσουλήθρα... Έξω από το εργοστάσιο του Toys Factory μεγαλύτερη σε ύψος και γρηγορότερη από τον ιμάντα διασκέδασης, φτάνει τα 5 μέτρα ύψος. Κόστος : 2,5€
iii. Καρουσέλ... Ένα κλασικό Ιταλικό καρουσέλ με υπέροχη θεματοποίηση, περιμένει όλους τους επισκέπτες για βόλτες νοσταλγικές και παραμυθένιες. Κόστος : 2,5€
iv. Κούπες ... Παιχνίδι για όλη την οικογένεια. Μπαίνοντας στις κούπες στροβιλίζεσαι με δύναμη. Ένα παιχνίδι που προσφέρει άφθονο γέλιο. Κόστος : 2,5€
v. Ρόδα... Η ψηλότερη ρόδα που έχει μπει ποτέ στο κέντρο της Αθήνας φτάνοντας φέτος τα 20 μέτρα. Σε νέο σημείο, προσφέροντας μοναδική θέα από ψηλά, πανοραμικά σε όλο το Christmas Factory αλλά και την Ακρόπολη. Κόστος : 3€
vi. Παγοδρόμιο...Το κλασικό παιχνίδι των Χριστουγέννων όπου οι επισκέπτες φορούν τα παγοπέδιλα τους και τρέχουν στον πάγο! Κόστος : 7€
vii. Συγκρουόμενα... Απίθανα αυτοκίνητα προσφέρουν απεριόριστες βόλτες και συγκρούσεις. Κόστος : 3€
viii. Roller Coaster Δράκος... Όπως λέει και το όνομά του, ένα τρένο γρήγορο με πολλές στροφές που προσφέρει άφθονη διασκέδαση μαθαίνοντας στους επισκέπτες πως είναι να πετάς με το... έλκηθρο του Άη Βασίλη!!! Κόστος : 2,5€
ix. Ιππόδρομος... Παιχνίδι για μεγάλους! Το πρώτο Άλογο που θα τερματίσει κερδίζει υπέροχα Χριστουγεννιάτικα δώρα. Κόστος : 2,5€
x. Αεροπλανάκι... Παιχνίδι για μικρές ηλικίες. Κόστος : 2,5€
xi. Τραμπολίνο... Κλασικό, αγαπημένο παιχνίδι. Κόστος : 2,5€

4

7. Χώρος εταιρικών εκδηλώσεων
Η ARIA Fine Catering αναλαμβάνει να οργανώσει την φιλοξενία των εταιρικών και ιδιωτικών εκδηλώσεων ιδιωτών και εταιρειών και να προσφέρει το πιο λαχταριστό μενού, με εκλεκτά εδέσματα με εορταστική εμφάνιση! Για περισσότερες πληροφορίες xmas.aria.gr.

8. Εστίαση
Στο «The Christmas Factory» έχουν διαμορφωθεί τρία νέα μεγάλα σημεία παραδοσιακής εστίασης τηρώντας πρότυπα ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Εδώ, μπορούν οι επισκέπτες να καθίσουν και να αναπληρώσουν τις δυνάμεις τους, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψουν το «The Christmas Factory» ούτε για μία ώρα.
Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες απολαμβάνουν εξαιρετικής ποιότητας εδέσματα, τρυφερά κρεατικά, νόστιμες πατάτες, ζυμαρικά, hot dog, παραδοσιακές πίτες και ζεστό κρασί με την παρέα τους.
Στην Γλυκιά Αγορά του Christmas Factory μικροί και μεγάλοι μπορούν να γευτούν τις γλυκές αλχημείες στο εργοστάσιο γλυκών.

Στικς με πραλίνα, παραδοσιακό υποβρύχιο, παραδοσιακά γλυκίσματα, λαχταριστά μπισκότα, σοκολάτες, παστέλια, λουκούμια είναι μερικά από τα νοστιμότατα μμμμμ! γλυκά.

Η Starkid kids and family events υποστηρίζει:
Τα υποστηριζόμενα Ιδρύματα από το «Μαζί για το Παιδί»
Παιδικά Χωριά ΣΟΣ ( με παρουσία στον χώρο)
Ίδρυμα η Παιδική Στέγη
Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειον» - Κ.Α.Σ.Π.
Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών
Σωματείο «Φίλοι του Θεοτόκος»
Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά»
Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.)
Οι φίλοι του Παιδιού
«ΠΝΟΗ» – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού
Οι Φίλοι της Μέριμνας

Τη «Φλόγα»

9.99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Adriatic Magic Unicorn Κουβαδάκι-Αξεσουάρ-Τσάντα (913)
34.99 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Kaissa Επιτραπέζιο Βίκινγκς-Οι Επιδρομείς Της Βόρειας Θάλασσας (KA112547)
19.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Quut Φτυάρι άμμου με σίτα
25.90 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Zoggs Εκπαιδευτικό Σωσίβιο 12-18 Μηνών πορτοκαλί
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Πώς μπορώ να βοηθήσω το παιδί μου να ψηλώσει;

Πώς μπορώ να βοηθήσω το παιδί μου να ψηλώσει;

Ποιοι παράγοντες που επηρεάζουν το ύψος του παιδιού;
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Μη γίνεις νονά αν δεν μπορείς να τηρείς όλες σου τις υποχρεώσεις

Μη γίνεις νονά αν δεν μπορείς να τηρείς όλες σου τις υποχρεώσεις

«Η κουμπάρα μου εξαφανίστηκε», μου είπε μια φίλη τις προάλλες που μιλούσαμε…
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Για πρώτη φορά φωτογραφίζεται με τα δίδυμα και μας δείχνει το παιδικό τους δωμάτιο (pics)

Για πρώτη φορά φωτογραφίζεται με τα δίδυμα και μας δείχνει το παιδικό τους δωμάτιο (pics)

Δείτε το υπέροχο δωμάτιο που έφτιαξε στα αγόρια της!
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Συνταγή για σπιτικά ντόνατς που θα γίνουν ανάρπαστα

Συνταγή για σπιτικά ντόνατς που θα γίνουν ανάρπαστα

Υπάρχει παιδί που μπορεί να αντισταθεί σε μια τέτοια λιχουδιά; 
Διάβασε τη συνέχεια
MOTHERTOOLS
novalac-logo
Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Υπολογισμός Σύλληψης & Ωορρηξίας

Εξετάσεις

Εξετάσεις

Θηλασμός

Θηλασμός

Μαιευτήριο

Μαιευτήριο

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Τα πάντα για τον Αυτισμό

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies