Πρεμιέρα για το eshop του mytwins.gr!

Το mytwins.gr, τo πρώτο και μοναδικό website αφιερωμένο στα δίδυμα, μεγαλώνει και αποκτά τη δική του συλλογή βρεφικών και παιδικών ρούχων και αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένη για δίδυμα!

Πρεμιέρα για το eshop του mytwins.gr!

Η πρώτη συλλογή mytwins, Φθινόπωρο / Χειμώνας 2014-15, αποτελείται από σετ κοντομάνικα και μακρυνάμικα φορμάκια με ιδιαίτερα και χιουμοριστικά τυπώματα που συμπληρώνουν το ένα το άλλο και θα ταιριάξουν απόλυτα στα μικρά δίδυμα μωράκια σας!

Η συλλογή mytwins Φθινόπωρο / Χειμώνας 2014-15, εμπλουτίζεται συνεχώς, με μοναδικά t-shirts, πιτζάμες και φορμάκια ύπνου, που θα γίνουν οι πρωταγωνιστές του φετινού Χειμώνα. Ακόμη στο mytwins θα βρείτε αξεσουάρ που έχουν φτιαχτεί ειδικά για δίδυμα, και είναι χρήσιμα για όλες τις ώρες, όπως αξεσουάρ για το φαγητό, τη βόλτα και το μπάνιο.

Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε τα ιταλικά ποδήλατα κορυφαίας ποιότητας Italtrike σε διάφορα σχέδια και για διαφορετικές ηλικίες, που έχουν δύο θέσεις, καθώς έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται από δύο παιδιά ταυτόχρονα και θα εντυπωσιάσουν τους μικρούς δίδυμους φίλους μας.

Εκτός από τη δική του συλλογή το mytwins eshop, θα φιλοξενεί και άλλες ιδιαίτερες συλλογές ρούχων και παιχνιδιών, όπως τα βρεφικά φορμάκια της Miss Flamingo, με μοναδικά σχέδια για δίδυμα ζωγραφισμένα στο χέρι, και τα Beanbag Erik, τα γερμανικά μαξιλάρια από βαμβακερό ύφασμα σε διάφορα χρώματα, σχέδια και μεγέθη που αγαπήθηκαν από τα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Το mytwins eshop βέβαια θα έχει και προτάσεις για τις μαμάδες, όπως τα προϊόντα ομορφιάς της εταιρίας Thank You Cosmetics, τα καλλυντικά που έχουν σαν βάση την ενέργεια που μας δίνει η γη, αλλά και ρούχα εγκυμοσύνης για τις μέλλουσες διδυμομανούλες.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που το νέο μου αυτό εγχείρημα γίνεται πραγματικότητα και ξεκινά το δικό του ταξίδι στο μαγικό κόσμο των διδύμων», είπε η Εύη Σταθάτου, δημιουργός του mytwins.gr και mytwins eshop! «Εύχομαι η νέα μου αυτή προσπάθεια να σας αρέσει και να βρείτε στο mytwins eshop ρούχα και αξεσουάρ που θα ταιριάξουν και στα δικά σας δίδυμα, αλλά και στο δικό σας στυλ».

Λίγα λόγια για την Εύη Σταθάτου
Η Εύη είναι μητέρα δίδυμων αγοριών, του Ιωσήφ και του Πάνου, που είναι έξι χρονών, και του Άρη, που είναι 2! Έχει σπουδές στις Ευρωπαϊκές Σχέσεις και στο Μάρκετινγκ και πολυετή εμπειρία στον τομέα του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας. Από όταν γέννησε τα δίδυμα αγόρια της, ένιωσε ότι είχε πολλά να μοιραστεί από την εμπειρία της και ήθελε πολλά να μάθει και να ακούσει από όλους όσους έχουν την τύχη και την ευτυχία να παίζουν κάποιο ενεργό ρόλο στη ζωή δίδυμων παιδιών.

Έτσι γεννήθηκε το www.mytwins.gr, ένα portal που απευθύνεται στους γονείς των διδύμων και των τριδύμων και στόχο έχει να δημιουργήσει μια κοινότητα, όπου οι γονείς να μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις, να ενημερώνονται και να μοιράζονται. Στο προσωπικό της blog, mytwins stories, η Εύη μοιράζεται τις δικές της ιστορίες από τα δίδυμα παιδιά της. Το mytwins eshop αποτελεί το νέο της αγαπημένο project στο θαυμαστό κόσμο των διδύμων!

Η Εύη συνεργάζεται ακόμη με τον παιδικό διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ifeelkid, με την εκπομπή i feel mom κάθε Τρίτη 11.00-12.00.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved