Vichy Dermablend και Vichy Teint Ideal, υψηλή κάλυψη και βέλτιστη ανοχή!

Για πλήρη και άμεση διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας, ακόμα και των πιο έντονων (κοκκινίλα, μαύροι κύκλοι και δυσχρωμίες, λεύκη, εκ γενετής σημάδια κ.λπ.). To Dermablend δεν αφήνει ίχνη, χωρίς αποτέλεσμα «μάσκας».

Vichy Dermablend και Vichy Teint Ideal, υψηλή κάλυψη και βέλτιστη ανοχή!

Δείτε παρακάτω τα προϊόντα της σειράς Dermablend:

DERMABLEND FLUID

2VICHY DERMABLEND FLUID


Το DERMABLEND FLUID, χάρη στην εξαιρετικά εύπλαστη υφή του σε υγρή μορφή, χαρίζει υψηλή κάλυψη αλλά και υψηλή διάρκεια (16 ωρών), διορθώνοντας τις ατέλειες της επιδερμίδας χαρίζοντας ένα φυσικό, ματ αποτέλεσμα χωρίς εφέ «μάσκας»

DERMABLEND COMPACT

07VICHY DERMABLEND  COMPACT


Καλυπτικό make-up σε μορφή στερεής κρέμας με 12ωρη διάρκεια. Στερεή εκδοχή του πασίγνωστου υγρού Make-up Dermablend: εξίσου ανάλαφρο, ακόμη πιο καλυπτικό.

DERMABLEND CONCEALER

2VICHY DERMABLEND CONCEALER


Το DERMABLEND CONCEALER είναι ένα εξαιρετικά καλυπτικό προϊόν, πλούσιο σε χρωστικές και είναι ιδανικό για να καλύπτει τους μαύρους κύκλους αλλά και τις τοπικές ατέλειες.

DERMABLEND BODY

1VICHY  DERMABLEND  BODY


Ένα make-up για όλο το σώμα, τόσο καλυπτικό ώστε να καλύπτει φλέβες, εγκαύματα, ουλές και ραγάδες, ακόμη και τατουάζ επί 16 ώρες που αντιστέκεται στο νερό και τον ιδρώτα. Χαρίζει άνεση στην επιδερμίδα και ένα φυσικό αποτέλεσμα.

DERMABLEND SETTING POWDER

09VICHY DERMABLEND POWDER


Η SETTING POWDER είναι διάφανη πούδρα η οποία σταθεροποιεί το μακιγιάζ και προσφέρει ματ αποτέλεσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάθε make-up καθώς δεν επηρεάζει την απόχρωσή του. Είναι πρακτική στη χρήση, καθώς ταιριάζει με όλους τους χρωματικούς τόνους της επιδερμίδας.

TEINT IDEAL FLUID

1VICHY TEINT IDEAL FLUID MAKE UP


Make-up για απόλυτη λάμψη. Το TEINT IDEAL FLUID χάρη στην εξαιρετικά ρευστή υφή του, που έχει ως βάση το νερό, "ενσωματώνεται" στην επιδερμίδα και έτσι της χαρίζει λάμψη, ομοιομορφία και φυσικό αποτέλεσμα.

TEINT IDEAL CREAM

2VICHY TEINT IDEAL CREAM MAKEUP


Make-up σε μορφή Κρέμας για 24ωρη ενυδάτωση. Χάρη στην τεχνολογία Hydra-Capt που συγκρατεί το νερό στην καρδιά της σύνθεσης της, εμποδίζει την ξηρότητα της επιδερμίδας και χάρη στην Τεχνολογία Λεπτόρρευστης Λάμψης προσφέρει πιο λαμπερή επιδερμίδα.

TEINT IDEAL COMPACT-POWDER FOUNDATION

12VICHY TEINT IDEAL COMPACT


Make up σε μορφή στερεάς πούδρας. Η TEINT IDEAL COMPACT-POWDER κάνει την επιδερμίδα πιο ομοιόμορφη χωρίς να τη βαραίνει. Χαρίζει άμεση λάμψη χάρη στις μικρο-πέρλες soft – focus και ημι-ματ αποτέλεσμα για μεγαλύτερη διάρκεια κάλυψης.

TEINT IDEAL ROLL-ON CONCEALER

05


Με μια μόνο κίνηση, το TEINT IDEAL ROLL-ON CONCEALER απαλύνει τους μαύρους κύκλους και φωτίζει το βλέμμα χάρη στην Τεχνολογία Λεπτόρρευστης Λάμψης για ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

TEINT IDEAL BRONZING POWDER

54


Πούδρα για μπρονζέ αποτέλεσμα. Προσφέρει άμεση λάμψη και φωτεινότητα, χάρη στις μικρο-πέρλες λάμψης. Τονίζει τα χαρακτηριστικά και χαρίζει «ζεστασιά» στο πρόσωπο.

TEINT IDEAL ILLUMINATOR

34VICHY TEINT IDEAL ILLUMINATOR


Η πιο συμπυκνωμένη σύνθεση Λεπτόρρευστης Λάμψης ολόκληρης της σειράς Teint Ideal που χαρίζει έντονη φωτεινότητα. Λειτουργεί σαν ηλιαχτίδα που διαχέει λάμψη στα θαμπά σημεία του προσώπου. Καθώς δεν περιέχει χρώμα, το Teint Idéal Roll-on Illuminator μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή μαζί με το make-up.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved