Μήπως τα δακτυλικά σου αποτυπώματα φανερώνουν τον τρόπο που αγαπάς;

Πως μπορούν να καθορίσουν τη στάση σου απέναντι στην αγάπη;

Μήπως τα δακτυλικά σου αποτυπώματα φανερώνουν τον τρόπο που αγαπάς;

Η ανάλυση των δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ένα καινούργιο πεδίο στα πλαίσια της χειρομαντείας και λέγεται όπως λένε οι επαγγελματίες χειρομάντες, μπορούν να σου προσφέρουν ένα πλήθος πληροφοριών για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου. Πως συμπεριφέρεσαι στην αγάπη, τις προοπτικές σταδιοδρομίας ακόμα και τους ιατρικούς κινδύνους που διατρέχεις. Κατά τη γνώμη μου, είναι αρκετά ενδιαφέρον να σταθούμε στο πως αναλύεται η συμπεριφορά σου στην αγάπη!

Γενικά, πρέπει να γνωρίζεις ότι τα δακτυλικά σου
αποτυπώματα είναι τα μοναδικά κλειδιά που έχουν τη δυνατότητα να σε μεταφέρουν παντού. Τι εννοώ; Στη θεωρία, κανένας άλλος δεν έχει τα ίδια αποτυπώματα όπως εσύ, ακόμη και στην περίπτωση διδύμου αδελφού/ής. Μάλιστα τα δακτυλικά αποτυπώματα έχουν σχηματιστεί προτού καν γεννηθείς! Στην πραγματικότητα, τα δακτυλικά αποτυπώματα σχηματίζονται την στιγμή που είσαι επτά μηνών στη μήτρα. Αν μάλιστα δε συμβεί κάποιο ατύχημα στα χέρια σου, τα δακτυλικά σου αποτυπώματα θα παραμείνουν ίδια καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σου.

Παρακάτω θα δούμε μια ακριβή ιαπωνική έρευνα, που κατέληξε στα συμπεράσματά της μετά από εκτεταμένη μελέτη, και υποστηρίζει ότι μπορεί να καθορίσει τη στάση σου απέναντι στην αγάπη, με τη χρήση ενός μόνο δακτυλικού αποτυπώματος.

Στη μελέτη, μια ομάδα Ιαπώνων επιστημόνων ανέλυσε τα δακτυλικά αποτυπώματα 50. 000 ατόμων οι οποίοι μπορούσαν να κατανεμηθούν σε 8 ομάδες. Αποδείχθηκε ότι οι άνθρωποι που ανήκουν στην ίδια ομάδα συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο σε μια σχέση αγάπης.

Για να μάθεις σε ποια ομάδα ανήκεις, θα πρέπει να εξετάσεις το δακτυλικό αποτύπωμα στο δείκτη του δεξιού χεριού σου και να καθορίσεις σε ποιο από τα δακτυλικά αποτυπώματα που παρατίθενται στις φωτογραφίες, μοιάζει.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved