Ελληνίδες μαμάδες θηλάζουν δημόσια σε 52 πόλεις της Ελλάδας!

Στόχος η απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού και η επανεξοικείωση της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας.

Ελληνίδες μαμάδες θηλάζουν δημόσια σε 52 πόλεις της Ελλάδας!

Ο 5ος πανελλαδικός ταυτόχρονος δημόσιος μητρικός θηλασμός είναι γεγονός. Μητέρες σε 52 πόλεις της Ελλάδας και φέτος συγκεντρώνονται και θηλάζουν δημόσια τα μωράκια τους με στόχο την απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού και την επανεξοικείωση της κοινωνίας μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας.

Ο θεσμός διοργανώνεται και φέτος από το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου).

Στην Αττική τη διοργάνωση του δημόσιου μητρικού θηλασμού, έχει αναλάβει η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αττικής με την συνεργασία του «Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας» και η εκδήλωση πραγματοποιείται από 11 το πρωί σήμερα στο Ζάππειο. Οι συμμετοχές, μάλιστα, το 2014 ξεπέρασαν κάθε προσδοκία φτάνοντας τις 618 θηλάζουσες μητέρες στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved