Οι χρησμοί του Νοεμβρίου για την Ελλάδα

Τι προβλέπεται για το μήνα Νοέμβριο σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα;

Οι χρησμοί του Νοεμβρίου για την Ελλάδα

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλό μήνα να έχετε. Νοέμβριος πλέον και ο καιρός δείχνει σιγά-σιγά τα δόντια του. Ειδικά αυτό που έγινε με τις καταστροφικές πλημμύρες στην Αττική το είχαμε περιγράψει χαρακτηριστικά στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Νοεμβρίου. Στην διάρκεια του Νοεμβρίου, του προτελευταίου μήνα της χρονιάς, μάς περιμένουν πολλά και μάλιστα σε διαφορετικά επίπεδα.

Σε πολιτικό επίπεδο τα πράγματα δεν είναι καλά αφού η κυβέρνηση βλέποντας την ψαλίδα να ανοίγει δημοσκοπικά κι άλλο αρχίζει να «βράζει» περισσότερο στο εσωτερικό της και η κατάσταση εντείνεται επειδή αποτελείται από δυο κόμματα με τελείως διαφορετική νοοτροπία. Από την άλλη οι όποιες «κινήσεις» ανθρωπιάς κάνει η κυβέρνηση συνοδεύονται από αμέτρητα «αλλά» δηλαδή προϋποθέσεις. Αυτό ουσιαστικά εκθέτει την κυβέρνηση στα μάτια ακόμα και των πιο πιστών οπαδών της.

Η προσέγγιση του προοδευμένου Άρη (δράση, πολεμική και εριστική διάθεση ) στον γενέθλιο Βουλκάνους της Ελλάδος μιλά για έντονη εμπλοκή σε θέματα που απαιτούν ψυχραιμία. Αν αναλογιστεί κανείς πως ο άξονας Άρη/Βουλκάνους σημαίνει «Μηχανική ενέργεια. Κινητική ενέργεια. Στρατιωτική άσκηση. Πράξεις βίας» αντιλαμβάνεστε πως τα πράγματα πάνε να γίνουν ζόρικα.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved