Σας ταλαιπωρούν οι ουρολοιμώξεις; Δείτε πώς θα τις αντιμετωπίσετε!

Ο καθαρισμός και η προστασία της ευαίσθητης περιοχής με ένα εξειδικευμένο προϊόν είναι μια πολύ βασική κίνηση στην αντιμετώπιση των επαναλαμβανόμενων ουρολοιμώξεων.

Σας ταλαιπωρούν οι ουρολοιμώξεις; Δείτε πώς θα τις αντιμετωπίσετε!
23432423

Το Eva Intima Wash Cransept είναι ένα καινοτόμο απαλό υγρό καθημερινού καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής, κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες αλλά και για χρήση κατά τη διάρκεια της εκγυμοσύνης. Βασικό συστατικό του, το εκχύλισμα από cranberry, λαγομηλιά, αλόη, χαμομήλι, θυμάρι, δενδρολίβανο, φασκόμηλο καθώς και α-gloucan, ένας συνδυασμός που προσφέρει καθαρισμό, προστασία από την επανεμφάνιση ουρολοιμώξεων και ανακούφιση από τυψόν ερεθισμούς και φλεγμονές. Μάλιστα σύνθεσή του είναι τόσο απαλή, που η χρήση του μπορεί να γίνεται καθημερινά, όσο συχνά απαιτείται!

Τα Eva Intima Wash είναι ειδικά σχεδιασμένα, απαλά φυσικά καθαριστικά και αποσμητικά προϊόντα για την ευαίσθητη περιοχή κάθε γυναίκας. Έχουν το κατάλληλο για την ευαίσθητη περιοχή pH και δεν περιέχουν σαπούνι ή άλλους ερεθιστικούς παράγοντες, όπως χρώματα και αρώματα. Είναι δερματολογικά ελεγμένα ενώ με τα δερμοκοσμητικά βότανα και τις δερμοαναπλαστικές βιταμίνες που περιέχουν, ανακουφίζουν από τυχόν ερεθισμούς και περιποιούνται την ευαίσθητη περιοχή χωρίς να την ξηραίνουν.

Επιλέξτε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας, και βάλτο στην καθημερινή ιεροτελεστία φροντίδας του σώματός σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved