30 δωρεάν σετ καλλυντικών baby moments στον μεγάλο διαγωνισμό της Chicco στο Facebook!

Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν να είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα κερδίσουν ένα σετ καλλυντικών από την σειρά βρεφικής φροντίδας baby moments έχουν οι φίλοι της σελίδας της Chicco, που θα λάβουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της στο Facebook.

30 δωρεάν σετ καλλυντικών baby moments στον μεγάλο διαγωνισμό της Chicco στο Facebook!

Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω της σελίδας της Chicco στο Facebook και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της 7/11/2014. Όσοι φίλοι της Chicco επιθυμούν να συμμετέχουν, πρέπει να συμπληρώσουν σωστά μια φράση, η οποία αφορά στο τηλεοπτικό σποτ της Chicco για τη σειρά baby moments και τη μωρουδίλα που τόσο αγαπάμε!

Οι νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση κατά τη λήξη του διαγωνισμού. Τα δώρα είναι 30 σετ που περιλαμβάνουν ένα Αφρόλουτρο – Σαμπουάν 500ml, μια Κρέμα Συγκάματος 100ml και ένα Γαλάκτωμα Σώματος 200ml από τη σειρά baby moments της Chicco.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα Facebook της Chicco, με τη λήξη του διαγωνισμού. Για συμμετοχή στο διαγωνισμό, καθώς και για τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα της Chicco στο Facebook https://www.facebook.com/chiccocompanygreece

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site www.chicco.gr

www.facebook.com/chiccocompanygreece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved