Σπιρουλίνα: Ανακαλύψτε τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στους ενήλικες και τα παιδιά!

Πριν από αιώνες, οι Αζτέκοι και οι Μάγια συνειδητοποίησαν τη μεγάλη αξία και τις θεραπευτικές ιδιότητες της άλγης Σπιρουλίνα, κι έτσι απολάμβαναν τακτικά αυτή την εξαιρετική πηγή φυτικής διατροφής. Αποτελούσε γι' αυτούς ένα είδος δυναμωτικής τροφής, η οποία τους παρείχε γρήγορα ενέργεια και αυξημένη αντοχή.

Σπιρουλίνα: Ανακαλύψτε τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στους ενήλικες και τα παιδιά!

Στη σύγχρονη εποχή, η Σπιρουλίνα είναι γνωστή διεθνώς ως μια από τις πλουσιότερες πηγές διατροφής της φύσης! Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν Σπιρουλίνα σε καθημερινή βάση, για αύξηση της ενέργειας και της αντοχής τους, καθώς επίσης βελτίωση της ευημερίας τους!

Ιδανική για τις έγκυες και τις θηλάζουσες μανούλες

Καθώς η Σπιρουλίνα έχει εξαιρετικά υψηλή θρεπτική αξία, είναι θρεπτική και για τη μητέρα αλλά και για το αγέννητο παιδί. Επιπρόσθετα, προσφέρει στη μητέρα πρόσθετες πρωτεΐνες, όπως σίδηρο, χωρίς το πρόσθετο λίπος και τους υδρογονάνθρακες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υπερδοσολογία βιταμίνης Α, καθώς η Marcus Rohrer Spirulina περιέχει την προβιταμίνη Α β-καροτένιο. Το β-καροτένιο μετασχηματίζεται από τον οργανισμό σε βιταμίνη Α, μόλις αναγνωρίσει ο οργανισμός ότι υπάρχει ανεπάρκεια.

Σε περίπτωση που οργανισμός έχει επαρκή βιταμίνη Α, το β-καροτένιο απλά εκκρίνεται. Αυτός είναι και ο λόγος που διαφέρει από τη βιταμίνη Α, τυχόν πλεόνασμα της οποίας μπορεί να αποθηκευτεί στο ήπαρ και να προκαλέσει υπερδοσολογία.

- Η Σπιρουλίνα αποτελεί ασφαλή πηγή θρεπτικών στοιχείων για τις έγκυες γυναίκες και είναι ιδανική για την αύξηση των επιπέδων σιδήρου (απορροφήσιμος σίδηρος και βιοενεργή βιταμίνη Β12 για βελτίωση του σχηματισμού ερυθρών αιμοσφαιρίων και ιδανική οξυγόνωση του εμβρύου).
- Η Σπιρουλίνα συνιστά ιδανική φυτική πηγή βιοενεργής βιταμίνης Β12, η οποία, μαζί με το σίδηρο, είναι επίσης σημαντική για το σχηματισμό των αιμοσφαιρίων και τη νευρολογική ανάπτυξη.
- Η Σπιρουλίνα περιέχει ολοκληρωμένη, καλά ισορροπημένη πρωτεΐνη για την άριστη ανάπτυξη του εμβρύου και βιταμίνες Κ1 και Κ2 που συμβάλλουν στη φυσιολογική πήξη του αίματος και βελτιώνουν το σχηματισμό των οστών.
- Η Σπιρουλίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη φυσική θρεπτική πηγή των σημαντικών και απαραίτητων ωμέγα 6 λιπαρών οξέων και του γ-λινολενικού οξέος (GLA), που συμβάλλουν στην υγεία του γυναικείου οργανισμού.

Ιδανική για όλη την οικογένεια στην εργασία και τον ελεύθερο χρόνο

• Βοηθά στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην βελτίωση της άμυνας του οργανισμού .
• Αποτελεί εξαιρετική πηγή βιοδιαθέσιμου σιδήρου που συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και αιμοσφαιρίνης (Ιδιαίτερα χρήσιμο για γυναίκες με σιδηροπενική αναιμία).
• Είναι ιδιαίτερα πλούσια σε βιοενεργή Βιταμίνη Β12 που υποστηρίζει την φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, στην καλή υγεία του εγκεφάλου και στην φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία (αισθήματα κατάθλιψης).
• Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες όπως Καροτενοειδή και Βιταμίνη Ε που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
• Πιστοποιημένο, ασφαλές, φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που είναι ιδανικό και για παιδιά.

Ιδανική για παιδιά

• Αποτελεί πιστοποιημένο, ασφαλές, φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, ιδανικό για παιδιά.
• Είναι εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης είναι πλούσια σε Ωμέγα 6 απαραίτητα λιπαρά οξέα και περιέχει τα απαραίτητα αμινοξέα.
• Περιέχει αντιοξειδωτικά (Καροτενοειδή, Βιταμίνη Ε, Φυκοκυανίνη και Υπεροξειδική Δισμουτάση), βιταμίνες (Προβιταμίνη Α, Βιταμίνη Β12, Βιταμίνη Κ) και πολυάριθμα μέταλλα.
• Ως καλή πηγή σιδήρου συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην βελτίωση της άμυνας του οργανισμού .
• Η Βιταμίνη Β12 που περιέχει υποστηρίζει τον φυσιολογικό σχηματισμό καθώς και την λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Marcus Rohrer Spirulina: Αγνή διατροφή από τη φύση, για τη ζωή.
Η Σπιρουλίνα συμπληρώνει μια ισορροπημένη διατροφή και δεν αποτελεί υποκατάστατο γευμάτων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved