Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Νοεμβρίου

Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου για τα 12 ζώδια του κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Νοεμβρίου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, το έτος, όπως και ο μήνας, για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η πρόσφατη Νέα Σελήνη έγινε στις 24/10, 00:57 ώρα Ελλάδας.

Ας δούμε τι προβλέπει η κινέζικη αστρολογία το μήνα Νοέμβριο για τα 12 ζώδια:

ΠΟΝΤΙΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις να παίρνεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα και να κάνεις ό, τι μπορείς να εξοικονομήσεις ελεύθερο χρόνο. Ακόμα κι αν έχεις πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, χρειάζεσαι ξεκούραση και μάλλον θα πρέπει να κάνεις μια μικρή παύση απ' όλες τις δραστηριότητές σου για να φορτίσεις την ενέργειά σου. Να προσέχεις τη διατροφή σου και να αποφύγεις την κατανάλωση αλκοόλ.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, κάνοντας νέες φιλίες και παρέες, ώστε να μπορείς να κυκλοφορείς περισσότερο και να φτιάξεις τις προϋποθέσεις για μια νέα ερωτική γνωριμία. Αν έχεις πρόσφατα παντρευτεί ή είσαι σε μια σχέση πολύ καιρό, η σκέψη της δημιουργίας οικογένειας θα σε περιτριγυρίζει αλλά θα φοβάσαι να κάνεις το βήμα λόγω των ευθυνών, αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ή της μακρόχρονης δέσμευσης που επιβάλλει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η εύνοια άρχισε να κάνει την εμφάνισή της, φέρνοντας καλύτερες προοπτικές στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία αλλά και τη βελτίωση των ευκαιριών αν είσαι ελεύθερος/η επαγγελματίας. Τα ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχής ενδείκνυνται ή κάποιο άνοιγμα στο εξωτερικό θα φανεί κερδοφόρο. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβεις επιπλέον προφυλάξεις στο θέμα της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δώσε βάρος στις δικές σου ανάγκες ή της οικογένειάς σου και μην τρέχεις και σώζεις κάποιο άτομο που συνέχεια αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα γιατί θα του γίνει συνήθεια. Αν ασχολείσαι με επενδύσεις καλύτερα να αποφύγεις τα πάρε-δώσε με ακίνητα ή με μετοχές, παρότι μπορεί να υπόσχονται γρήγορο κέρδος

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved