Τι δείχνουν τα φρύδια μας για το χαρακτήρα μας;

Το σχήμα και η σύνθεση των φρυδιών μας φανερώνει κάτι για εμάς; Πολλοί από εμάς σπαταλάμε πολύ χρόνο (ίσως και χρήμα!) να διατηρήσουμε ή να φτιάξουμε τα φρύδια μας, από την αποτρίχωση μέχρι το τσιμπιδάκι ή τη συμπλήρωσή τους στα κενά σημεία.

Τι δείχνουν τα φρύδια μας για το χαρακτήρα μας;

Οι περισσότεροι άνθρωποι, όμως, όπως κι εγώ, δεν ξέρουμε γιατί ακριβώς έχουμε αυτά τα τρίχινα τόξα στο μέτωπό μας και ποιους σκοπούς εξυπηρετούν. Πέρα λοιπόν απ' ότι μας βοηθούν να βλέπουμε με το να κρατούν την υγρασία μακριά από τα μάτια μας όταν βρέχει ή όταν ιδρώνουμε, το σχήμα των φρυδιών καθορίζει το ποιοι είμαστε.

Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες φυσιογνωμιστές, είναι σημαντικοί δείκτες της αυτοπεποίθησή μας, της λογικής, των οργανωτικών ικανοτήτων μας και του πώς λαμβάνουμε αποφάσεις. Στην κινεζική ανάγνωση του προσώπου, τα φρύδια μας είναι επίσης γνωστά ως Sibling Palace. Η περιοχή αυτή υποδηλώνει τη σχέση ανάμεσα σε εμάς και τα αδέλφια μας, την προσωπικότητα των αδελφών μας, την κατάσταση της υγείας τους, καθώς και το επίπεδο της υποστήριξης που υπάρχει.

Αν είμαστε άτομα με πυκνά φρύδια μπορούμε να κάνουμε πολλές εργασίες ταυτόχρονα και παθιαζόμαστε πολύ με αυτό που κάνουμε, ενώ είμαστε γενναιόδωροι προς τους αγαπημένους μας. Τα θαμνώδη φρύδια ανήκουν σε πιο διανοητικά, ενεργά άτομα, που χαρακτηρίζονται από μια συνεχόμενη ροή σκέψεων και ιδεών. Αν ανήκουμε στην κατηγορία των ανθρώπων με λεπτά φρύδια, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε εξίσου ευφυείς, αλλά προτιμούμε να κάνουμε ένα πράγμα τη φορά. Επίσης, είμαστε πιο ήρεμοι, αλλά λιγότερο παθιασμένοι με τα συμφέροντά μας.
Αν τα φρύδια μας εκτείνονται πολύ πέρα από τα μάτια μας, φαίνεται να έχουμε πολλά αδέλφια, ενώ τα πιο κοντά φρύδια δείχνουν λιγότερα αδέλφια.

Σύμφωνα επίσης με την παραδοσιακή κινεζική ανάγνωση προσώπου, όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση ανάμεσα στα φρύδια και τα μάτια μας, τόσο η ζωή μας θα είναι πιο ευτυχισμένη.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved