Νέο Dettol Touch of Foam Σκληρό με τα βακτηρίδια και απίστευτα απαλό με το δέρμα!

Η οικογένεια του Dettol καλωσορίζει ένα νέο, μοναδικό προϊόν προσωπικής υγιεινής, το Dettol Touch of Foam. Πρόκειται για το νέο υγρό σαπούνι σε μορφή αφρού που χαρίζει απαλά χέρια, ενώ εξουδετερώνει το 99,9% των μικροβίων, χάρη στην αντιβακτηριδιακή του δράση, όπως όλα τα προϊόντα Dettol.

Νέο Dettol Touch of Foam Σκληρό με τα βακτηρίδια και απίστευτα απαλό με το δέρμα!

Σε αντίθεση με τα κοινά σαπούνια, το νέο Dettol Touch of Foam σε μορφή αφρού, έχει μια μοναδικά απαλή και κρεμώδη υφή, που κάνει το πλύσιμο το χεριών διασκέδαση ακόμα και για τα μικρά παιδιά. Παράλληλα, η εμπλουτισμένη με μικρό-κόκκους σύνθεση του αφρού ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, αφήνοντας τα χέρια απαλά και βελούδινα μετά το πλύσιμο. Το dispenser ειδικά σχεδιασμένο για να μετατρέπει το υγρό σαπούνι σε αφρό διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, ενώ μένει πάντα καθαρό.

Χάρη στην αντιβακτηριδιακή του δράση, το Dettol Touch of Foam είναι ο απόλυτος σύμμαχος για όλη την οικογένεια, ενώ αποτελεί και μια πολύ καλή αφορμή να διδάξουμε στα παιδιά κανόνες υγιεινής και τη σημασία του πλυσίματος των χεριών, ειδικά όταν επιστρέφουν για παράδειγμα από το σχολείο, μετά την παιδική χαρά ή μετά το παιχνίδι με τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Ιδανικό για όλη την οικογένεια, το νέο Dettol Touch of Foam έρχεται σε τρία μοναδικά αρώματα που θα λατρέψετε:
Rose & Cherry in blossom
Milk & Honey Glow
Creamy vanilla orchid

To νέο Dettol Touch of Foam είναι εδώ για να χαρίσει στα χέρια σας τη φροντίδα που τους αξίζει και στην οικογένειά σας την προστασία και υγιεινή που χρειάζεστε.

Μια αίσθηση τόσο απαλή που θα αναζητάτε συνεχώς αφορμές να πλένετε τα χέρια σας!

«Dettol, αποστολή μας η υγιεινή καθαριότητα»
Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, η σειρά Προσωπικής και Οικιακής Υγιεινής Dettol είναι το No1 όνομα στην παγκόσμια αγορά απολυμαντικών και αντισηπτικών προϊόντων.

Το Dettol προσφέρει κάθε μέρα 100% σιγουριά ενάντια στα μικρόβια σε κάθε απλή, καθημερινή δραστηριότητα και συμβάλλει στην αποτελεσματική πρόληψη διαφόρων επιδημιών, που αποτελούν στις μέρες μας σημείο αναφοράς και προβληματισμού των σύγχρονων, ευρωπαϊκών κοινωνιών. Τα προϊόντα Dettol είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένα και έχουν κερδίσει την αποδοχή του ελληνικού κοινού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved