Ζώδια και Σεξ: Ο καλός, ο αισθηματίας, ο σέξι κι ο ασυγκράτητος!

Πικάντικα στοιχεία που ίσως σου διαφεύγουν για τη σεξουαλική συμπεριφορά των ανδρών του ζωδιακού. Ψάχνεις το πολύ, το γρήγορο, το παθιασμένο, το αισθησιακό σεξ ή μήπως το παιχνιδιάρικο ή με αρκετό συναίσθημα; Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, κοίτα παρακάτω σε ποια ζώδια μπορείς να... απευθυνθείς για να το αποκτήσεις!

Ζώδια και Σεξ: Ο καλός, ο αισθηματίας, ο σέξι κι ο ασυγκράτητος!

Κριός: Ο Ασυγκράτητος
Αυτός ο φλογερός άντρας είναι γνωστό ότι θα «κτυπήσει ό, τι κινείται». Όχι, όχι, μην πάει το μυαλό σου... στη σαβούρα. Απλά είναι Ο κυνηγός και μόλις δει το θήραμά του παίρνει φωτιά με τη μία. Δεν κρατάει τα προσχήματα και φυσικά δεν έχει καμία αναστολή στο να μοιραστεί μαζί σου τι του αρέσει επακριβώς να του κάνεις, να σου κάνει και γενικά να κάνετε. Μπαίνει κατευθείαν «στο ψητό» χωρίς περιστροφές και ψεύτικα λόγια, οπότε άσε τον να πάρει τα ηνία και θα ευχαριστηθείς άγριο, παθιασμένο και ασυγκράτητο σεξ. Προσοχή μόνο γιατί «καίγεται» γρήγορα!

Ταύρος: Ο Άφθονος
Ο Κριός διακατέχεται από το πάθος της στιγμής αλλά ο Ταύρος θέλει το χρόνο του. Θα φάει, θα πιει, θα χαλαρώσει, σε σημείο που θα αρχίσεις να απογοητεύεσαι ότι δε σε θέλει και τόσο. Μόλις όμως καλύψει τις άλλες ανάγκες του, τότε προετοιμάσου να απολαύσεις την αφθονία των ηδονικών του παιχνιδιών που είναι μακράς διάρκειας και μεγάλης έντασης. Αν θέλεις να κάνεις έρωτα με όλη τη σημασία της λέξης κι όχι «αρπαχτή», ο Ταύρος είναι το ζώδιό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved