«Παίξτε» και κερδίστε με την PRÉNATAL!

«Διάλεξε, ξεκόλλησε και κέρδισε», μια ξεχωριστή προσφορά που τείνει να γίνει θεσμός πια. Η Prénatal ξεκινάει για ακόμη μια φορά αυτό το «παιχνίδι» άμεσου κέρδους για όλους τους κατόχους της Prénatal Card.

«Παίξτε» και κερδίστε με την PRÉNATAL!

Από 9 έως 25 Οκτωβρίου οι πελάτες που είναι κάτοχοι της Prénatal Card θα μπορούν να κερδίσουν 15% ή 20% σε οποιοδήποτε προϊόν από τις 10 κατηγορίες προϊόντων βρεφανάπτυξης που συμμετέχουν, όπως:

• 50 ευρώ σε οποιοδήποτε μετατρέψιμο σύστημα
• 15% σε όλα καθίσματα αυτοκινήτου, κρεβάτια, καρότσια περιπάτου και καρεκλάκια φαγητού
• 20% σε όλα τα ριλάξ, παιχνίδια, καλλυντικά για το παιδί, ενδοεπικοινωνίες και θερμαντήρες!

Στα καταστήματα Prénatal μπορείτε να βρείτε το ειδικό φυλλάδιο της προσφοράς με τα 10 αυτοκόλλητα εκπτωτικά κουπόνια με τη μορφή μήλου σε διαφορετικά χρώματα. Το κάθε ένα από αυτά χαρίζει άμεση μείωση σε ένα προϊόν βρεφανάπτυξης της επιλογής σας, με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!

Τι πρέπει να κάνετε; Να «διαλέξετε» την κατηγορία που σας ενδιαφέρει, να «ξεκολλήσετε» το μήλο από το φυλλάδιο και να το κολλήσετε στο είδος που έχετε επιλέξει. Μια τέλεια ευκαιρία για να αγοράσετε ό,τι χρειάζεστε για το μωρό σας, επιλέγοντας αυτό που προτιμάτε περισσότερο! Πρόκειται για μια πραγματικά εκπληκτική ευκαιρία, που δεν πρέπει να χάσετε.

Η προσφορά δεν συνυπολογίζεται με άλλες τρέχουσες προσφορές και ισχύει αποκλειστικά για τους κατόχους της Prénatal Card, την οποία μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν σε όλα τα καταστήματα και προσφέρει χρήσιμες και αποκλειστικές υπηρεσίες. Προλάβετε έως 25/10 και κερδίστε έως 20% σε όποιο προϊόν βρεφανάπτυξης εσείς θέλετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved