Mediterranean Professional Studies-Τομέας Ψυχολογίας: εξειδίκευση στην Κλινική Διάγνωση και Αξιολόγηση με τα πιο έγκυρα εργαλεία!

Ο τομέας Ψυχολογίας του Mediterranean Professional Studies προσφέρει προγράμματα σπουδών στη Συμβουλευτική και Ψυχολογία, Ψυχοπαθολογία και Κλινική Διάγνωση και στις Αρχές Ψυχομετρίας.

Mediterranean Professional Studies-Τομέας Ψυχολογίας: εξειδίκευση στην Κλινική Διάγνωση και Αξιολόγηση με τα πιο έγκυρα εργαλεία!

Σε αποκλειστική συνεργασία με την Ison Psychometrica- που είναι ο μόνος ελληνικός φορέας που διαθέτει αυτοτελώς τεχνογνωσία και δυνατότητα παραγωγής και στάθμισης ψυχομετρικών τεστ σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές- δίνει την ευκαιρία, παρακολούθησης σύγχρονων και πιστοποιημένων προγραμμάτων μετεκπαίδευσης και επαγγελματικής εξειδίκευσης τόσο για τους φοιτητές όσο και τους επαγγελματίες κάθε κλάδου, στον τομέα της Ψυχολογίας:

• Μεταπτυχιακή πιστοποίηση στη Ψυχοπαθολογία και Κλινική Διάγνωση-Advanced Professional Diploma in Clinical Diagnosis and Assessment
http://www.medcollege.edu.gr/ypopshfioi-foithtes/mps/psychologia/psychopathologia-kliniki-diagnosi

• HND in Counselling and Psychology
http://www.medcollege.edu.gr/ypopshfioi-foithtes/mps/psychologia/counselling-psychology

• Ψυχομετρία με τα πιο διάσημα Ψυχομετρικά Εργαλεία
http://www.medcollege.edu.gr/ypopshfioi-foithtes/mps/psychologia/arxes-psychometrias

• Εκπαίδευση στο MMPI-2
http://www.medcollege.edu.gr/ypopshfioi-foithtes/mps/psychologia/mmpi-2

• Σύστημα Ψυχιατρικής Διάγνωσης DSM V
http://www.medcollege.edu.gr/ypopshfioi-foithtes/mps/psychologia/dsm-v

• Εκπαίδευση στο Test Προσωπικότητας – BIG FIVE QUESTIONNAIRE (BFQ2)
http://www.medcollege.edu.gr/ypopshfioi-foithtes/mps/psychologia/bfq-2

• Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού με το e-mellon
http://www.medcollege.edu.gr/ypopshfioi-foithtes/mps/psychologia/e-mellon

• JOB 1: Πρόγραμμα Συμβουλευτικής & Προετοιμασίας για την Αγορά Εργασίας
http://www.medcollege.edu.gr/ypopshfioi-foithtes/mps/psychologia/job-1

Στόχος των προγραμμάτων είναι η προώθηση της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των σπουδαστών και η δημιουργία και εξέλιξη επαγγελματιών ψυχολόγων ικανών να προάγουν τη δια βίου ανάπτυξη ατόμων, ομάδων και οργανισμών, σε οποιονδήποτε τομέα της Ψυχολογίας επιλέξουν να απασχοληθούν.

Τα προγράμματα διακρίνονται για την ευελιξία του τρόπου παρακολούθησης, ενώ έγκριτοι πανεπιστημιακοί καθηγητές και έμπειροι επαγγελματίες απαρτίζουν το διδακτικό του προσωπικό. Η διδασκαλία περιλαμβάνει διαλέξεις, εργαστήρια, tutorials, προβολές DVD, role-plays, debates, ομαδικές εργασίες, εξετάσεις, παρατήρηση, θεραπευτικό ημερολόγιο, poster presentations, παρουσιάσεις, ατομική έρευνα. Το εκπαιδευτικό έργο υποστηρίζεται από στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους φορείς, εταιρίες, κέντρα και ΜΚΟ, που προσδίδουν αξιοπιστία και κύρος στα προγράμματα, αλλά και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και έρευνας στους σπουδαστές του.

Το Mediterranean Professional Studies (MPS) αποτελεί φυσική συνέχεια του Mediterranean College. Λειτουργεί με βάση την ελληνική νομοθεσία (Ν 4093/2012) ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 και προσφέρει σύγχρονα και πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών στους κλάδους της Συμβουλευτικής, Ψυχολογίας, Ειδικής Αγωγής, Λογοθεραπείας, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού – Ναυτιλίας, Πληροφορικής και Μηχανικής. Σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης, όπως το Pearson, το NCFE, η CISCO, η TUV, η Microsoft και η ISON Psychometrica, το Mediterranean Professional Studies (MPS) προσφέρει Advanced Professional Diplomas (μεταπτυχιακές πιστοποιήσεις), Professional Diplomas (επαγγελματικές εξειδικεύσεις), Higher National Diplomas (HNDs), Executive Diplomas και Professional Certificates (επαγγελματικά σεμινάρια), διάρκειας από λίγες ώρες έως δύο έτη.

Οι προαναφερθείσες συνεργασίες προσδίδουν αξιοπιστία και κύρος στα προγράμματα του MPS, αλλά και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και έρευνας στους σπουδαστές του.

Στοιχεία επικοινωνίας Mediterranean Professional Studies

Αθήνα:
Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, www.medcollege.edu.gr/mps, info@medcollege.edu.gr

Θεσσαλονίκη:
Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779 / 2310 547708-808, www.medcollege.edu.gr/mps, info@medcollege.edu.gr

Πανελλαδικό τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς χρέωση, μόνο από σταθερό: 800 11 939393

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved